Braila, unde esti?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
silvian2007
junior
junior

Braila, unde esti?

Mesaj de silvian2007 » 18 Feb 2009, 22:47

Daca am vazut ca sibieni sunt, timisoreni sunt, mi-am pus intrebarea daca or fi si braileni de-ai mei.
Asa ca, daca sunteti pe-aici pe forum, dati un semn.
Ce-ati mai prins, pe unde ati mai fost, cu ce braconieri v-ati mai intalnit...intelegeti voi. :D

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 19 Feb 2009, 19:46

bagati-va mai baieti! (brailenii) chiar ajuta.
bafta baieti !!!(cu topicul nu la pesti.) :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 20 Feb 2009, 09:31

Salut Silvian! Tot din Braila sunt si eu. Ultima oara am fost cu 3 prieteni pe niste canale din Insula Mare, inainte de a incepe prohibitia la stiuca, dar nu i-am vazut culoarea. Ne-am intalnit cu alti 4 baieti care fusesera pe canalul Aurelu, dar nici ei nu prinsesera nik. Spuneau ca dupa ce s-a dezghetat au intrat unii cu o barca pneumatica si dadeau la prostovol. Iti dai seama cam unde s-a ajuns cu braconajul. In rest, in toamna aceasta am mai pescuit in Perla, dar slabut. Nu am prins exemplare mai mari de 2 kg. Tu pe unde ai fost?

silvian2007
junior
junior

.

Mesaj de silvian2007 » 20 Feb 2009, 14:00

Faptul ca dau la prostovol ti se pare atat de grav?
Deja am ajuns sa cred ca plasele si monofolamentul nu mai sunt atat de periculoase, avand in vedere in ce hal se da la curent."Pescuiesc" astia pe malul orasului, pe faleza, printre barci si pontoane si nu sunt toi rupti in ***, ca vin unii cu barci de-alea de cateva mii de euroi bucata.S-au saturat sa mearga departe de casa...atata timp cat nu le face nimeni nimic, de ce sa nu de-a p-aci p-aproape?
Cat despre ce-am mai prins, in toamna am luat cateva cumetre dintoase, una la fro 2kile si altele cateva mai mici, pe Ganea dar cu cizme din apa.Asta pana au venit vreo 6 insi si au intrat in apa cu hodoroage si s-a terminat totul.N-am mai dat de atunci.
Apoi a venit inghetul, m-am dus la copca, am spart juma de lac si n-am prins niciuna.Cateva zile mai tarziu aud vorbe ca scoate lumea stiuci de-acolo cu sacii la monofilament.N-am mai dat.
In alta parte nu am mai fost din lipsa de timp dar sunt sigur ca peste tot e la fel.
Oricum am inteles ca a mai prins lumea pe la filipoiu dar micuta...
Cam asta iti pot spune.
Aaaaaaaaaa!
Am mai batut malurile Dunarii in perioada asta de dinainte de cresterea apei si apoi putin dupa ce s-a mai limpezit dar degeaba.

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 20 Feb 2009, 18:12

Chiar vorbeam cu cineva zilele astea, ca in curand zona falezei va fi una din putinele zone ale Dunarii care va mai tine peste, din cauza faptului ca aici ''baietzii'' sunt prea expusi si n-au curaj sa dea la curent. Din ce spui tu, se pare ca m-am inselat :oops: Nici aici nu scapam de electricieni!
Am auzit si eu ca s-ar mai fi prins ceva stiuci, in toamna aceasta in gura canalului Filipoiu, dar intr-adevar mici si mai mult la jai (iar mie nu prea imi place stilul asta). Toate cele bune si fir intins pe 2009!

silvian2007
junior
junior

.

Mesaj de silvian2007 » 20 Feb 2009, 19:10

Multumesc la fel.
Alti braileni nu mai sunt pe-aici?
Eu si bogdan suntem singurii?

silvian2007
junior
junior

.

Mesaj de silvian2007 » 21 Feb 2009, 11:21

mda...se pare ca restul sunt ocupati cu plasele si curentul...nu stiam eu de ce nu mai e peste la braila!?

tudorgabriel
junior
junior

Mesaj de tudorgabriel » 22 Feb 2009, 20:59

Salut Silvian,daca sunt din Galati te deranjeaza 8)

LaurF
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de LaurF » 22 Feb 2009, 23:24

si daca trec pe acasa doar de 3-4 ori pe an ...se pune? :D

silvian2007
junior
junior

.

Mesaj de silvian2007 » 23 Feb 2009, 13:13

nu ma deranjeaza nici daca sunteti din Galati, nici daca treceti rar pe-acasa, numai sa fiti... :wink:

Scrie răspuns