Braconajul e in floare la Pascani

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 08 Oct 2010, 17:57

Micutule ,nu prea cred deoarece cei care sunt pusii sa ia masurii se eschiveaza ,s-au si m-ai milt INCURAJEAZA ., 8)
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 10 Oct 2010, 09:45

stiuca scrie:Micutule ,nu prea cred deoarece cei care sunt pusii sa ia masurii se eschiveaza ,s-au si m-ai milt INCURAJEAZA ., 8)
Să sperăm că vor fi trași la răspundere cei care îi acoperă și îi încurajează .

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 12 Oct 2010, 14:01

eu nu inteleg de ce mai sunt platite institutiile gend.g.i.p.i. sau sri care ar trebui sa verifice si sa ia masuri impotriva militienilor corupti ,institutii care dupa paraerea mea sunt in concubinaj atat cu militienii corupti cat si cu grupurile infractionae care fac infractiuni,si totusi noi suntem de vina ca ingitim ,mestecam aceste abuzuri si nu facem nimic........

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Oct 2010, 15:15

Politistul (ala care face (nu) controlul si (nu) da amenda) nu e chiar de capul lui decat in filme din alea ca Walker Politist Texan. E intr-o oarecare masura normal ca omul asta sa incerce sa nu-si supere sefii. Nu spun ca asta se intampla in toate situatiile dar sunt multe cazuri in care cel care ar trebui sa aplice legea e constrans de coruptia de mai sus de el.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Oct 2010, 15:16

[quote="lukul"]eu nu inteleg de ce mai sunt platite institutiile gend.g.i.p.i. sau sri care ar trebui sa verifice si sa ia masuri impotriva militienilor corupti ,institutii care dupa paraerea mea sunt in concubinaj atat cu militienii corupti cat si cu grupurile infractionae care fac infractiuni,si totusi noi suntem de vina ca ingitim ,mestecam aceste abuzuri si nu facem nimic........[/quote] :?: :?: :?: :?: :?: dACA S-AR VREA SI DACA s_ar putea,ar fi ok .pentru toata lumea ca nu se m-ai poate. :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 13 Oct 2010, 15:23

Pai ar trebui sa se inceapa cu cei de sus , militienii astia sunt doar niste ''sageti'' dupa parerea mea , ei fac ce spun cei sus-pusi . Si chiar ar trebui sa-si mai faca datoria si S.R.I. si celelalte institutii care ar trebui sa stopeze coruptia , nu sa o alimenteze . Sustin in continuare ca daca s-ar vrea s-ar putea !

www.prietenipescaripascani.ro

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Oct 2010, 15:39

Nu neaparat Micutule .Trebuie cineva sa sparga gheata .In alta ordine de ideie nu prezinta interes sa se ocupe de BRACONIERI,Adica nu vine cit ar trebui SPAGA,ca de citeva chile de peste este mizilic ,dar creeaza situatia care este ,in prezent .Nu fitii suparati ca problema este in cap ,deoarece prin zona aud FRECVENT borba ca la noi asa este ,s-au asa se face .......atunci cum vreti sa se schimbe ceva indiferent cum este cel imbracat,care ar trebui sa faca sa se schimbe ceva . :?: :?: :?: :?: :?:

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 14 Oct 2010, 20:27

eu nu cred ca trebuie sa se sparga gheata ,ca deja au sparto cei de la pascani ,eu cred ca ar trebui luat exemplu de catre toate asociatiile din tara si pecarii sa se asocieze numai cu asociatiile care fac ceva pe apele publice nu cu buzunarele lor.eu personal nu asi da banii la o asociatie care nu face decat sa si populeze buzunarile......asociatii luati exemplu de la cre bacau salmao carpatica lupeni pp pascani uitativa aici http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... c,4.0.html

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 16 Oct 2010, 07:29

Cu parere de rau o spun ,dar eu de 20 de ani tot incerc dar ,am ajuns cu puterile terminate si TOT NIMIC ,asa ca eu unu nu m-ai cred NIMICA . :?:

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 16 Oct 2010, 21:21

stiuca scrie:Cu parere de rau o spun ,dar eu de 20 de ani tot incerc dar ,am ajuns cu puterile terminate si TOT NIMIC ,asa ca eu unu nu m-ai cred NIMICA . :?:
Speranţa ar trebui să moară ultima.....

Scrie răspuns