Braconajul e in floare la Pascani
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
La inceput toti au fost impotriva celor de la PP Pascani si au crezut ca nu sunt in stare de nimic , dar baietii s-au tinut de treaba si ati vazut si voi rezultatele , s-a ajuns sa se faca reportaje la Antena 3 si mai multe stiri despre braconieri , dar nu in ultimul rand despre politistii din Pascani au ajuns la Antena 1 , Antena 3 , Realitatea si pe postul local . Braconajul in zona a scazut semnificativ , iar asta datorita PP Pascani . Felicitari , sunt chiar multumit de ceea ca ati facut si faceti in continuare !
-
- junior
[quote="micutzu*camataru"]Eu nu am spus ca nu mai este nici un braconier , ci am spus ca s-au luat masuri si braconajul a fost diminuat , nu starpit . Iar politistii nu mai fac chiar ce vor , caci au fost foarte mediatizati in ultimul timp .
[/quote]
Asta este o veste BUNA ,in alta ordine de ideie de stirpit nu o sa se realizeze NICIODATA .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
intrati aici si vedeti cum militienii sanctioneaza pe cei ce lupta cu braconajul http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... l#msg33882
-
- junior
Foarte fain , practic pe ei nu ii intereseaza de nici un protocol de colaborare , de absolut nimic , cum sa dai telefon tu ca militian sa anunti braconierul ca vii dupa el ? Chiar n-am mai auzit asa ceva , doar la Pascani se poate asta . Poate vor lua bataie si de la '' Hotul '' si gasca lui si se voi mai lecui .