Braconajul e in floare la Pascani

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 10 Aug 2010, 10:12

La inceput toti au fost impotriva celor de la PP Pascani si au crezut ca nu sunt in stare de nimic , dar baietii s-au tinut de treaba si ati vazut si voi rezultatele , s-a ajuns sa se faca reportaje la Antena 3 si mai multe stiri despre braconieri , dar nu in ultimul rand despre politistii din Pascani au ajuns la Antena 1 , Antena 3 , Realitatea si pe postul local . Braconajul in zona a scazut semnificativ , iar asta datorita PP Pascani . Felicitari , sunt chiar multumit de ceea ca ati facut si faceti in continuare !

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Aug 2010, 16:38

:help: Nu se poate stirpii EVAZIUNEA la pine asa ca pescuitul este departe pina a sa lua masurii . :roll: Cred ca sunt interese MARII din partea unora care ar trebui sa fie in prima linie . :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 11 Aug 2010, 09:55

Eu nu am spus ca nu mai este nici un braconier , ci am spus ca s-au luat masuri si braconajul a fost diminuat , nu starpit . Iar politistii nu mai fac chiar ce vor , caci au fost foarte mediatizati in ultimul timp . :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 17 Aug 2010, 08:44

[quote="micutzu*camataru"]Eu nu am spus ca nu mai este nici un braconier , ci am spus ca s-au luat masuri si braconajul a fost diminuat , nu starpit . Iar politistii nu mai fac chiar ce vor , caci au fost foarte mediatizati in ultimul timp . :lol:[/quote] :lol: Asta este o veste BUNA ,in alta ordine de ideie de stirpit nu o sa se realizeze NICIODATA .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 17 Aug 2010, 13:49

Daca nu ar fi implicati politisti,....etc,etc probabil ar putea fi si starpit braconajul :explode:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 18 Aug 2010, 10:21

[quote="George P"]Daca nu ar fi implicati politisti,....etc,etc probabil ar putea fi si starpit braconajul :explode:[/quote] :?: :?: :?: Daca nu ar fi si ei ;oamenii: care maninca peste :?: :?: :?: Dragilor problema NOASTRA este in CAP :lol1:

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 27 Aug 2010, 06:51

:lol1:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 27 Aug 2010, 08:22

:lol:

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 04 Sep 2010, 14:16

intrati aici si vedeti cum militienii sanctioneaza pe cei ce lupta cu braconajul http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... l#msg33882

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 07 Sep 2010, 20:19

Foarte fain , practic pe ei nu ii intereseaza de nici un protocol de colaborare , de absolut nimic , cum sa dai telefon tu ca militian sa anunti braconierul ca vii dupa el ? Chiar n-am mai auzit asa ceva , doar la Pascani se poate asta . Poate vor lua bataie si de la '' Hotul '' si gasca lui si se voi mai lecui . :lol:

Scrie răspuns