braconaj pe snagov
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator nou
braconaj pe snagov
in spate la hotel mirage acesti 2 localnici prezenti in fiecare dimineata la bagat plase ...oricum stiu ca nu faceti nimic ,sar putea sa plecati batuti cand o sa veniti sa cereti permisele de pescuit pe snagov.http://www.youtube.com/watch?v=JMrraB7kA0Q
-
- junior
Re: braconaj pe snagov
ai grija sa nu ti iei tu amenda ca asa se obisnuieste pe snagov:) unditaru ia amenda ca nu are permis
sau e prohibitie si aia cu km de plase zburda ca niste caprioare
sau e prohibitie si aia cu km de plase zburda ca niste caprioare
-
- junior
pai asociatia ultima oara se plingea ca nu are oameni ca e lacu prea mare mi se pare ca am citit chiar aici, daca nu sunt in stare sa si schimbe domeniul de activitate si sa lase pe altii , cat despre sesizari si propuneri nu cred ca duc lipsa
-
- junior
prin asociatie a se intelege pescar club 21
Deschideti un concurs de tir sportin " Tinta specie Braconierul de pe apa " 

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- utilizator nou
la copca la snagov m-am intalnit cu un localnic ,si lam intrebat, bai nene daca vad plasari pot sa sun la politie.? Si el mi-a spus pai si io bag plase si daca vine politia le dau 2 baboi si au plecat... E foarte simplu macar 1 data pe saptamana un echipaj de la ajvps su cativa membri de la jandarmerie sa plece cu barca si ancora sa traga plasele .. macar daca nui prindeti le luati plasele ca nu cred ca au bani sa-si cumpere plase intruna. sa traiti
Corect...daca raman fara plase nu o sa isi cumpere mereu, ca mai raman si fara bani.
-
- junior
ma ofer eu sa le dau ponturi cu locurile unde sunt plasele bagate in mod regulat nu ca ar fi vreun secret de stat