braconaj pe fatza la mihailesti

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gushter
utilizator nou
utilizator nou

braconaj pe fatza la mihailesti

Mesaj de gushter » 18 Oct 2008, 13:55

de mai bine de o luna,in fiecare zi,jos la pietre,baraj mihailesti(cornetu) se da la japca,agatat..cum vreti sa-i spuneti
zilnic,haite de 4-5 distrusi de autobaza isi fac treaba cu o nesimtire si nonsalanta cum numai pe la noi se vede.
am ramas stupefiat cand am vazut intr-o dimineata cum s-au recoltat 2 somni la 10 kile plus nenumarate mrene.e jalnic..la 2 pasi de bucuresti si ne laudam ca suntem in UE si avem legislatie si forte de ordine,
stiuca?a9-a minune..

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 18 Oct 2008, 14:48

Pai foto, film, sunat la politie, sunat la ziar, sunat la televiziuni... Putem schimba astea toate dar trebuie doar sa incercam ceva...orice.
Parerea mea...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 18 Oct 2008, 14:54

......................mai nea nes,poti sa il suni si pe"putin"nu se intimpla nimic.Asa ca...........................
mergeti la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??
ps......problema este de multi,ani.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 18 Oct 2008, 16:00

:twisted: Normal ca nu se intampla nimic... nimic nu ne poate scoate din amortirea cu care ne-am obisnuit...
Da ,din spatele monitorului si de la tastatura o sa spuneti ca e foarte usor a face pe "eroul". Poate intr-adevar problema din acea zona este "o moara de vant". Nu am de unde sa stiu...
Simplul fapt ca ghuster a postat aici poate fi un inceput...cine stie cine citeste acest forum si poate are posibilitate de a face mai mult.
Se pot face multe trebuie doar sa ne schimbam aceasta mentalitate care este foarte bine inradacinata, si de care se pare ca nu prea reusim sa scapam, si sa trecem la fapte... Eu unul nu mai vreau sa aud: " Asta este si nimic nu se poate face".
No ofence... :wink:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 18 Oct 2008, 16:08

gushter dc n-ai dat tata un telefon la 112 sa fi vazut ca veneau baietii de la jandarmerie.Anul trecut cand ma mai duceam noaptea p acolo dupa salau erau prezenti si controlau p toata lumea dar asta doar daca erau anuntati!!!

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 18 Oct 2008, 20:38

Si ce crezi k numa pe acolo ii la fel... la fel ii in toata tzara... cel putin si pe mures in apropiere de Deva... si am fost si m-am interesat la AJVPS, APS de un numar de telefon si am si sunat cand i-am prins "in flagrant" si de cele mai multe ori nu era nimeni sa raspunda la telefon... atunci am sunat si la celebrul 112... si au venit jandarmii si cu inspectorul din zona si a mers doar inspectorul si a vorbit cu ei... si apoi i-a lasat in pace si au plecat... respectivii ramanand sa-si continue "pescuitul sportiv" (hatza, japca, grebla, agatzat), si io cu ce m-am ales... cu injuraturi si nik mai mult
Go fishing, what else...

florinm
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinm » 07 Noi 2008, 00:50

sa stiti ca treaba e mai serioasa decat credeti voi. prin august au fost niste inundatii in moldova, daca va amintiti. pe la bacau, pe lacul de de la beresti, in perioada in care a venit viitura au luat astia cu plasele in jur de 3 tone de salau, si sincer nu stiu daca e vorba de zi sau de toata perioada, ca a fost vreo 2,3 saptamani. faza e ca lacul are un potential fantastic, cel putin pt mine. nu am pescuit salau in alta parte si nu sunt vechi in spining dar credeti-ma ca nu cunosc la nivel national ceva de genul asta. exista locuri in care daca dai de ei poti sa capturezi salai de peste 3 kg cu o frecventa fantastica. am ajuns in momentul asta sa evitam plasele ca sa putem sa pescuim si asta numai din cauza legii aleia tampite de la ANPA. singura noastra satisfactie e cand vedem ca pe apa limpede, monofilamentele sunt curate. cred eu ca pestele, efectiv se adapteaza la conditii, si au invatat deja sa ocoleasca monoflamentele. ma intreb daca tot exista forumul asta, hai sa facem ceva, de exemplu in momentul in care unul dintre noi vede ceva ilegal, sau un act de braconaj toti membrii rapitori.ro sa dea un mesaj la ANPA sau la politie. ar trebui ca cineva care se pricepe la calcuri sau la mobile sa gaseasaca o solutie sa fim un grup si sa putem sa stresam autoritatile.

Scrie răspuns