Braconaj Made in Romania!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Braconaj Made in Romania!!!

Mesaj de BaTMaN » 05 Dec 2013, 12:04

Daca mai era nevoie de dovada cum ca braconajul de la "cap(i) se incepe (impute)"!!!

http://www.reporterntv.ro/stire/seful-g ... a-braconat
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

old_radu
veteran
veteran

Re: Braconaj Made in Romania!!!

Mesaj de old_radu » 05 Dec 2013, 19:04

...se "fumeaza" subiectul de 2 zile:

http://www.rapitori.ro/forum/mergea-la- ... 28779.html

:headbash:

sebflo
junior
junior

Mesaj de sebflo » 05 Dec 2013, 19:44

Nu m-a mai mira nimic, totul e posibil, pe asta l-au prins ca nu il "inghite" cineva dar sunt altii care sa-i ia locul, in tara asta braconajul a ajuns o industrie, una foarte rentabila.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Dec 2013, 08:14

Cred ca sa afli adevarul despre ceea ce se intampla in zona deltei ai ajunge la nebuni :evil:

sebflo
junior
junior

Mesaj de sebflo » 06 Dec 2013, 10:20

I-ti dai seama cat de ramificate sunt "radacinile" afacerii braconajul cand vezi cu cata indiferenta trateaza autoritatile problema. Se vede clar ca sunt implicati. La fel si cu padurile, deseurile toxice si multe altele.

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 06 Dec 2013, 11:54

old_radu ,daca ti se pare ca subiectul este "fumat"de 2 zile si deja e plictisitor sau nu mai prezinta interes......nu comment :headbash:
P.S Cred ca-ti dai seama ca nu am observat sau am ignorat postarea pe acest subiect datorita denumiri date.. :respekt:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Dec 2013, 19:20

BaTMaN scrie:old_radu ,daca ti se pare ca subiectul este "fumat"de 2 zile si deja e plictisitor sau nu mai prezinta interes......nu comment :headbash:
... :respekt:
:!: ...am scris mai sus : "se "fumeaza" subiectul de 2 zile"
..."fumeaza " in sensul de "se discuta"
...NU am zis "s-a fumat" , in consecinta , actiunea este in toi , se discuta , subiectul nefiind "fumat"
...am vrut sa-ti atrag altfel atentia ca este un subiect care se comenteaza deja de 2 zile si nu avea nici un sens sa mai deschizi un topic separat cu aceiasi tema.
...subiectul in sine este unul de "Stirile de la ora 5 " si nu cred ca mai surprinde pe cineva
...in tara asta , cam tot ce se intampla este demn de stirile alea de la ora 17: spitale ale mortii , politisti care vand permise auto ca la piata , delapidari si eludari ale legislatiei fiscale , jandarmii care bat "ecologistii" , copii vanduti ca animalele si printre astfel de subiecte mai apare cate o baba nemultumita de viol
...unde-i senzationalu' ?...deja astfel de subiecte sunt chiar banale pentru tarisoara asta. :oops: :cry:

...cred ca ma uit prea mult la emisiunea lu' Banciu , dar asa bine adorm in timp ce-l ascult :lol:
...in rest : acelasi :respekt:

Scrie răspuns