Braconaj de nesimtire crasa !!! RED ALERT !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 17 Ian 2008, 20:53

mda merci de replyuri, dar acu stau si ma gandesc ca nu prea am cum sa le trimit la vreo televiziune sau mai stiu io ce... poate doar daca au astia de la tv vreo optiune gen upload ... si daca au , sa se si uite cineva pe ea :?
ne-am gandit si la ce zicea shootgun si chiar puteam sa ne-o luam in freza daca veaneau vreo 5 -6 sateni deaia pusi pe revolta... si va propun asa : cand mai sunteti martori la asemenea evenimente, nu intrati in vorba cu respectivii, nu le scoateti plasele sau alte treburi deastea de actine gen bruce willis :P , sunati si asteptati sa vina intaririle (backup) ! io am luat nr de telefon a lu nea Dan Barsan de la AGVPS Fagarash, care dupa cum v-am mai zis , ne-a spus ca putem sa il sunam la orice ora din zis sau din noapte, chiar ne ruga frumos omu'...
nr lui e 0727753721 sper sa nu se supere ca-i fac public nr., da e pt o cauza nobila :wink:
hai sa facem bah ceva ca noua ne-o cazut falca azi cand am vazth faza asta... nu mai tine , io nu mai iert pe nimeni, ma jur , chit ca sacrific ziua de pescuit, macar stiu ca fac diferenta pt pestii aia care sunt in momentu ala in plasa, sau pe cei care inca nu i-au scos japcarii... :?

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 17 Ian 2008, 21:08

Asemenea imagini cu japcari, am vazut si pe Siret, dar eu cred ca cel putin in zona mea baietii sunt acoperiti....ca nu vine nimeni cand anunti....

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 17 Ian 2008, 21:16

Masura cea mai sigura in asemenea situatii este sa sunati la 112 si sa cereti cea mai apropiata unitate de jandarmi . Le spuneti locul unde va aflati si ii asteptatii pina vin , dupa care stiu ei ce au de facut.
Problema cea mai mare este ca nu patesc nimica dupa ce le faci dosar penal pentru braconaj scapa cu o amenda de citeva sute de lei. Unul cu tupeu dupa ce l-am prins la braconaj m-ia spus ca banii pe amenda ii scoate intr-o zii.
Din pacate astea sunt legile noastre , omu avea dreptate si atunci cum sa stirpesti braconaju cind legile sunt asa de blinde :datz: :lol1: :headbash: :wallbash: :crazy1:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 17 Ian 2008, 22:10

pentru p5ih0:
am vazut filmarile si trebuie sa iti marturisesc ca raman uimit.
tocmai eu ti-am raspuns la tel. si in 10 min am plecat la politia sb de unde am luat 2 politisti de la serv . arme si munitii si in 15 min am fost la avrig.deci max 25-30 min.
atentie : am mers pe jos o bucata de drum pe baraj ca sa nu vada masina sa reactioneze.dar cand am ajuns acolo am gasit 4 pescari care pescuiau normal.as vrea sa imi spui daca langa oamenii pe care i-ai filmat era vreo masina ptr ca eu cand am ajuns acolo cei 4 erau cu o dacie argintie.
toti au fost legitimati de noi dar nu am gasit nici o hata la ei.nici macar sa ii vad sau sa aiba montura ptr ca le-am studiat betele stiind ce inseamna un bat de hata.
deci in afara de voi care a-ti sunat stiam doar eu si 2 politisti din sb. unde au putut disparea in 30 min. nu aveau de cine sa fie anuntati.
oricum ca dovada ca noi am reactiopnat chiar am facut poza la un pescar de la asoc. eco-pescar ca sa le arat ca eu daca ii gasesc cu permis inca nevizat nu ii amendez(aici poate vor sarii unii, era vizat pe 2007).oricum daca vreti o sa va arat raportul facut de cei de la politia sb.
daca imi spune cineva cum sa postez cele 2 poze facute la permis le voi descarca din telefon si le voi posta.
oricum daca sunteti din va astept la sediu sau sa imi da-ti pe mesaj privat nr vostru si va voi contacta ptr o colaborare.

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 17 Ian 2008, 22:10

Ce sa le faci?!Sa le tai mainile
Life's short, so live the most of it!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 17 Ian 2008, 22:13

p5ih0 scrie:, nu intrati in vorba cu respectivii, nu le scoateti plasele sau alte treburi deastea de actine gen bruce willis :P , sunati si asteptati sa vina intaririle (backup) .. :?
asta va sfatuiesc si eu ptr ca daca plasele sunt filate de cineva si voi le scoateti sa faceti un bine picati de belea . o sa ma acuzea(ca doar v-au prins cu ele)si vi se va cere sa dovediti ca nu sunt ale voastre.si nu cred ca aveti cum.
e doar un sfat.
sunati si asteptati.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 18 Ian 2008, 01:56

p5ih0 scrie: ne-am gandit si la ce zicea shootgun si chiar puteam sa ne-o luam in freza daca veaneau vreo 5 -6 sateni deaia pusi pe revolta... si va propun asa : cand mai sunteti martori la asemenea evenimente, nu intrati in vorba cu respectivii, nu le scoateti plasele sau alte treburi deastea de actine gen bruce willis :P , sunati si asteptati sa vina intaririle (backup) !
Am trecut prin treburi din astea si probabil atat timp cat o sa pescuiesc o sa mai trec...reactia mea cand gasesc astfel de unelte pe apa, o sa fie una singura : sa le scot afara si sa le tai astfel incat sa nu se mai poata folosi nimeni de ele... stiu ce inseamna sa dai ochii cu satenii revoltati ca " le-ai luat painea de la gura" dar alta solutie nu vad...eventual, o "trupa de soc" constituita din randul nostru, al pescarilor cinstiti, sa actioneze in grup, tocmai pentru a evita astfel de confruntari neplacute, eliminand riscul confruntarilor violente....dar...pana la urma cati pot sa fie??? Eu, daca as fi intre sprosalmorapala si fishi, cu p5ih0, cata si pikeman in spate, bobei si marius_m_xxx pe flancuri, m-ar durea fix in pix de toti proprietarii de plase ...

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 18 Ian 2008, 07:27

Blue_Fox scrie:Ce sa le faci?!Sa le tai mainile
:D Nu-i o idee rea :lol:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 18 Ian 2008, 08:12

shootgun scrie:
p5ih0 scrie: ne-am gandit si la ce zicea shootgun si chiar puteam sa ne-o luam in freza daca veaneau vreo 5 -6 sateni deaia pusi pe revolta... si va propun asa : cand mai sunteti martori la asemenea evenimente, nu intrati in vorba cu respectivii, nu le scoateti plasele sau alte treburi deastea de actine gen bruce willis :P , sunati si asteptati sa vina intaririle (backup) !
Am trecut prin treburi din astea si probabil atat timp cat o sa pescuiesc o sa mai trec...reactia mea cand gasesc astfel de unelte pe apa, o sa fie una singura : sa le scot afara si sa le tai astfel incat sa nu se mai poata folosi nimeni de ele... stiu ce inseamna sa dai ochii cu satenii revoltati ca " le-ai luat painea de la gura" dar alta solutie nu vad...eventual, o "trupa de soc" constituita din randul nostru, al pescarilor cinstiti, sa actioneze in grup, tocmai pentru a evita astfel de confruntari neplacute, eliminand riscul confruntarilor violente....dar...pana la urma cati pot sa fie??? Eu, daca as fi intre sprosalmorapala si fishi, cu p5ih0, cata si pikeman in spate, bobei si marius_m_xxx pe flancuri, m-ar durea fix in pix de toti proprietarii de plase ...
Si maceta,cat e maceta? :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 18 Ian 2008, 08:16

in ce tara de salbatici traim.
Domnule felicitari esti un gentleman.
Numai bine si tine-o tot asa. Continuati sa scoateti plasele si sa taiati pripoanele pana cand nu o le mai renteze asa zisul pescuit de foamea aka pescuit din prostie.
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns