Bolboci - La pastrav in septembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bolboci - La pastrav in septembrie
Am citit articolul cu pricina si sunt unele lucruri neclare. De asta ma intreb daca aceasta este o povestire sau , pur si simplu, un basm.
Sa inteleg ca ocolul silvic Moroieni a deschis Ialomita superioara in luna septembrie, eventual chiar in prohibitie.
Intamplator sunt din Targoviste si cunosc destul de bine stilul de lucru al celor de la ocolul silvic Moroieni. Poate reuseste sa ma lamureasca chiat autorul. Toata vara am incercat sa obtin o autorizatie de pescuit pentru Ialomita superioara si intotdeauna mi s-a spus ca este in conservare!!!
Sa inteleg ca ocolul silvic Moroieni a deschis Ialomita superioara in luna septembrie, eventual chiar in prohibitie.
Intamplator sunt din Targoviste si cunosc destul de bine stilul de lucru al celor de la ocolul silvic Moroieni. Poate reuseste sa ma lamureasca chiat autorul. Toata vara am incercat sa obtin o autorizatie de pescuit pentru Ialomita superioara si intotdeauna mi s-a spus ca este in conservare!!!
-
- junior
Re: Bolboci - La pastrav in septembrie
S-a intimplat exactu cum am scris. Inainte sa merg i-am sunat pe cei de la Ocol si mi-a spus (o doamna amabila) ca este deschis pescuitul pe lac!! (e pentru lac am cerut informatii). Acolo, seful de ocol a spus: "ori amonte de lac ori deloc"; am preferat prima varianta si tehnicianul care mi-a completat autorizatia a repetat: "Pe lac nu ai voie!".flydb scrie:Am citit articolul cu pricina si sunt unele lucruri neclare. De asta ma intreb daca aceasta este o povestire sau , pur si simplu, un basm.
Prohibitia incepe la 15 sep (eu am fost vineri, pe 9).
-
- junior
Re: Bolboci - La pastrav in septembrie
Mie mi-a placut, indiferent daca e fictiune sau nu.flydb scrie:De asta ma intreb daca aceasta este o povestire sau , pur si simplu, un basm.
Nu vreau sa se inteleaga gresit. Nu am nimic cu autorul articolului. Eu am ce am cu cei de la Directia Silvica Targoviste. La ei lipsa de transparenta si dezinformarea sunt o obisnuinta. Este foarte interesant faptul ca au deschis pescuitul in amonte de lac aceasta fiind , tot dupa spusele lor, zona de protectie a pastravului. Anul trecut au existat muscari bucuresteni care s-au plans de modul cum au fost tratati de cei de la ocolul silvic Moroieni.