Bolboci - La pastrav in septembrie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
flydb
veteran
veteran

Bolboci - La pastrav in septembrie

Mesaj de flydb » 08 Noi 2005, 08:44

Am citit articolul cu pricina si sunt unele lucruri neclare. De asta ma intreb daca aceasta este o povestire sau , pur si simplu, un basm.
Sa inteleg ca ocolul silvic Moroieni a deschis Ialomita superioara in luna septembrie, eventual chiar in prohibitie.
Intamplator sunt din Targoviste si cunosc destul de bine stilul de lucru al celor de la ocolul silvic Moroieni. Poate reuseste sa ma lamureasca chiat autorul. Toata vara am incercat sa obtin o autorizatie de pescuit pentru Ialomita superioara si intotdeauna mi s-a spus ca este in conservare!!!

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 08 Noi 2005, 16:38

e deschis dar nu pentru tine got it?
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

ionut_brasov
junior
junior

Re: Bolboci - La pastrav in septembrie

Mesaj de ionut_brasov » 08 Noi 2005, 22:36

flydb scrie:Am citit articolul cu pricina si sunt unele lucruri neclare. De asta ma intreb daca aceasta este o povestire sau , pur si simplu, un basm.
Sa inteleg ca ocolul silvic Moroieni a deschis Ialomita superioara in luna septembrie, eventual chiar in prohibitie.
Intamplator sunt din Targoviste si cunosc destul de bine stilul de lucru al celor de la ocolul silvic Moroieni. Poate reuseste sa ma lamureasca chiat autorul. Toata vara am incercat sa obtin o autorizatie de pescuit pentru Ialomita superioara si intotdeauna mi s-a spus ca este in conservare!!!
S-a intimplat exactu cum am scris. Inainte sa merg i-am sunat pe cei de la Ocol si mi-a spus (o doamna amabila) ca este deschis pescuitul pe lac!! (e pentru lac am cerut informatii). Acolo, seful de ocol a spus: "ori amonte de lac ori deloc"; am preferat prima varianta si tehnicianul care mi-a completat autorizatia a repetat: "Pe lac nu ai voie!".
Prohibitia incepe la 15 sep (eu am fost vineri, pe 9).

ionut_brasov
junior
junior

Mesaj de ionut_brasov » 08 Noi 2005, 22:38

blackmind scrie:e deschis dar nu pentru tine got it?
Daca eram din aceia pentru care "e dechis" probabil ca obtineam si o autorizatie pe lac nu?

MariusC
senior
senior

Re: Bolboci - La pastrav in septembrie

Mesaj de MariusC » 08 Noi 2005, 23:26

flydb scrie:De asta ma intreb daca aceasta este o povestire sau , pur si simplu, un basm.
Mie mi-a placut, indiferent daca e fictiune sau nu.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 09 Noi 2005, 08:16

Nu vreau sa se inteleaga gresit. Nu am nimic cu autorul articolului. Eu am ce am cu cei de la Directia Silvica Targoviste. La ei lipsa de transparenta si dezinformarea sunt o obisnuinta. Este foarte interesant faptul ca au deschis pescuitul in amonte de lac aceasta fiind , tot dupa spusele lor, zona de protectie a pastravului. Anul trecut au existat muscari bucuresteni care s-au plans de modul cum au fost tratati de cei de la ocolul silvic Moroieni.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 10 Noi 2005, 09:07

fain articolul:) felicitari autorului!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Noi 2005, 09:06

Idem!
Asta-i un lucru frumos la pescuit, indiferent ca prindem sau nu - ne simtim bine si ne amintim lucruri placute.

Scrie răspuns