Bazias

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdans
senior
senior

Bazias

Mesaj de bogdans » 08 Mai 2007, 13:17

A pescuit cineva la Bazias? (locul unde intra Dunarea-n tara)..sunt ceva locuri interesante? As face o iesire de vreo saptamana mai prin toamna
Astept informatii daca a pescuit cineva in zona (am inteles ca e si o rezervatie Nera Moarta sau Balta Nerei unde nu se poate pescui , dar in rest?)
Multumesc

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 08 Mai 2007, 18:06

Ar fi ceva locuri interesante,cel putin din pct.de vedere a pescuitului la salau,avat si stiuca.Cam cu 3 km inainte de a ajunge la motel(inainte de a ajunge in Bazias),incepand din locul unde drumul trece peste un parau,sunt locuri destul de atractive la avat si salau iar toamna se poate da cu succes la stiuca pe langa mal,apa fiind mare si linistita.Sper sa pot sa pun link-ul cu pagina hartii din zona.maps.google.com/?ie=UTF8&ll=44.809122,21.371498&spn=0.101814,0.233459&t=h&z=12&om=1
Cred ca se poate obs.paraul ce vine din munti,imediat dupa curba la dreapta.Locuri bune sunt incepand de acolo.Dar n-as vrea sa te dezamagesc,anul trecut a mers tare slab!
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 09 Mai 2007, 12:01

Anul trecut oricum n-a prea mers salaul nici in alte locuri pe Dunare unde obisnuiesc sa mai merg..
Vrem sa amergem cu cortul..2-3 peroane, cu barca pneumatica
Am inteles ca spre Bazias faci undeva la dreapta dupa ce cobori Piatra alba (daca nu ma-nsel asa-i zice la muntele cu serpentine dinainte de Moldova, cum vii dinspre Timisoara) dar nu stiu unde anume...
Am vazut acolo un parau care trece prin fata unei pensiuni turistice aflata intr-o poienita in padure,chair pe margine soselei, despre ala e vorba?..am vazut ceva cleni frumosi in el acum vreo 3 saptamani cand am fost prin zona
Nu sunt probleme cu politia de frontiera daca stam cu cortul pe mal?

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 09 Mai 2007, 18:00

Deocamdata cel mai bun drum spre Bazias este cel care pleaca din Pojojena,la dreapta.Cand se va termina de asfaltat,au inceput anul trecut,cel mai bun si mai scurt va fi cel care pleaca la dreapta,inainte de a trece podul peste Nera.Din Pojojena urmeaza Susca,Belobresca si apoi Divici.Dupa ce-ai iesit din Divici mai mergi cam 9 km pana la zona de care am pomenit,cam la 2-3 km de insula de la Divici.Nu sunt probleme de stat cu cortul,nu stiu sa-ti zic si despre barca,cert este faptul ca localnicii care dau la salau au ca loc faimos acolo unde am zis ca incepe zona buna,adica unde se varsa acel parau(nu despre cel care ai pomenit),ancorati in barca cam la 50 m in larg.Este undeva acolo un prag de piatra,daca te uiti atent la cursul Dunarii si te pricepi putin la interpretarea valurilor facute de apa iti dai seama unde anume sa dai.Asi veni in zona sa-ti arat cam despre ce-i vorba dar ...deschiderea o fac mult mai la vale.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

rex hunt
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rex hunt » 15 Aug 2007, 12:21

Ce rezultate ati avut in zona aia, ca plec si eu in week end ?

Scrie răspuns