http://www.romanialibera.ro/articol-Raz ... ale-92.htm
preocuparea principala in pescuitul din romania: cine pune mana pe miile de tone de peste din delta
atentie pescari sportivi la cota de 5 kile si dimensiunile minime
batalia plasarilor pentru delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
am citit comentariile la unul din articole, si mi-am adus aminte ca am fost in Braila acu vreo 2 saptamani si ma uitam la calicii aia cu unditele insirate pe marginea Dunarii, printre pet-uri si slapi...bineinteles ca nimeni nu prindea mai nimic, nici macar un amarat de oblete.
si asta se intampla pe Dunare...cea mai mare apa curgatoare de la noi , unde dupa parerea mea ar trebui sa fie peste cacalau.
acum la modul cel mai serios, cred ca singura rezolvare ar fi o "militie" a baltilor sau ceva de genul asta. Legea e clar ca nu o sa fie aplicata in veci, fiindca de politaiul cu 7 clase pana la ministru, toti sunt amatori de icre negre si alte bunatati. Pe cuvant daca nu as pune la bataie masina, benzina, timp si ce mai trebuie daca ne-am strange cateva zeci (sute
) de pescari siam da niste exemple braconierilor, prin niste spinari si capete rupte. Imi pare rau ca am ajuns sa zic asta, dar alta solutie nu vad sa existe.
si asta se intampla pe Dunare...cea mai mare apa curgatoare de la noi , unde dupa parerea mea ar trebui sa fie peste cacalau.
acum la modul cel mai serios, cred ca singura rezolvare ar fi o "militie" a baltilor sau ceva de genul asta. Legea e clar ca nu o sa fie aplicata in veci, fiindca de politaiul cu 7 clase pana la ministru, toti sunt amatori de icre negre si alte bunatati. Pe cuvant daca nu as pune la bataie masina, benzina, timp si ce mai trebuie daca ne-am strange cateva zeci (sute