batalia plasarilor pentru delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

batalia plasarilor pentru delta

Mesaj de danr » 18 Ian 2007, 09:41

http://www.romanialibera.ro/articol-Raz ... ale-92.htm

preocuparea principala in pescuitul din romania: cine pune mana pe miile de tone de peste din delta

atentie pescari sportivi la cota de 5 kile si dimensiunile minime

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 17 Iul 2007, 22:38

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 19 Iul 2007, 18:59

am citit comentariile la unul din articole, si mi-am adus aminte ca am fost in Braila acu vreo 2 saptamani si ma uitam la calicii aia cu unditele insirate pe marginea Dunarii, printre pet-uri si slapi...bineinteles ca nimeni nu prindea mai nimic, nici macar un amarat de oblete.

si asta se intampla pe Dunare...cea mai mare apa curgatoare de la noi , unde dupa parerea mea ar trebui sa fie peste cacalau.

acum la modul cel mai serios, cred ca singura rezolvare ar fi o "militie" a baltilor sau ceva de genul asta. Legea e clar ca nu o sa fie aplicata in veci, fiindca de politaiul cu 7 clase pana la ministru, toti sunt amatori de icre negre si alte bunatati. Pe cuvant daca nu as pune la bataie masina, benzina, timp si ce mai trebuie daca ne-am strange cateva zeci (sute :lol: ) de pescari siam da niste exemple braconierilor, prin niste spinari si capete rupte. Imi pare rau ca am ajuns sa zic asta, dar alta solutie nu vad sa existe.

Scrie răspuns