Bass Pro Shops

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

S.G. DRILL
veteran
veteran

Re: Bass Pro Shops

Mesaj de S.G. DRILL » 03 Dec 2012, 16:33

g30rg3 scrie:
Albuletu Alexandru scrie:eu unul m-as bucura! :wink:
adresez aceasta intrebare in special cunoscatorilor si celor care au pus mana pe ambele marci:

Cum vi se par produsele de la BPS comparativ cu cele de la Cabela's?
g30rg3 , faci studiu de piata ?
:respekt: :respekt: :respekt:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 03 Dec 2012, 16:45

Au niste voblere sub marca lor care sunt mortale la clean,destul de ieftine,in jurul a 3$/bucata!

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 03 Dec 2012, 18:56

Parerea mea ca o incercare de a aduce oficial si legal aceste produse in Romania (mi-e indiferent ca sunt Cabelas sau Bass Pro Shops) e cam sortita esecului din start daca pui totul pe hartie si mai iei in calul si cursul Leu/$ oscilant si la sume mari incepe sa conteze al naibilor de mult si risti sa aduci bani de acasa.

Mai concret cand calculezi taxele necesare cu transportul, vama si mai pui si cheltuielile tale de retailer si profitul tau, abea atunci iti dai seama ca ajungi la niste preturi de vanzare nesustenabile in Romania, atata timp cat exista si alte cai, mai ieftine, de a avea acces la aceste produse.
Orice discount o sa iei de la Cabelas , el iti va fi mancat de transport , vama , cheltuielile tale si in cel mai bun caz iti recuperezi banii, profitul e poveste.
Ori poate ai tu metodele tale mai discrete si atunci discutia e cu totul alta...

Scrie răspuns