barfe - prohibitia pe ape de frontiera
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
barfe - prohibitia pe ape de frontiera
zice ca s-ar deschide pe 9 mai, pe apele de frontiera
a mai auzit cineva ?
a mai auzit cineva ?
Re: barfe - prohibitia pe ape de frontiera
dane in anii trecuti am auzit si eu ceva asemanator......danr scrie:zice ca s-ar deschide pe 9 mai, pe apele de frontiera
a mai auzit cineva ?
Obiectiv: 8,1 kg !
- johnnybravo
- Moderator
Art. 1 Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in bazinele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 09 aprilie � 07 iunie inclusiv, si pe zonele de frontiera, pe o durata de 45 de zile, in perioada 09 aprilie � 23 mai inclusiv, cu exceptia celor prevazute in prezentul ordin.
se publica si barfele in monitorul oficial?
se publica si barfele in monitorul oficial?

-
- utilizator constant
A existat o intelegere (cel putin cu Iugoslavia) ca prohibitia sa tina doar o luna pe Dunare pe sectorul comun. Pina anul asta, s-a respectat. Cum Iugoslavia a cam intrat la apa si noi ne-am europenizat, ramine de vazut ce se mai intimpla. Se mai schimba intre ei si cei de la ministere...
Altfel, ne uitam cu jind la sirbi cum pescuiesc, trecindu-ne prin minte urari de bine si sanatate si respectam legea, ca doar s-au facut studii aprofundate privind maturarea gonadelor pestilor din Dunare, gradele-zile acumulate, pentru fiecare specie in parte si doar asa s-a hotarit perioada prohibitiei. Off
Altfel, ne uitam cu jind la sirbi cum pescuiesc, trecindu-ne prin minte urari de bine si sanatate si respectam legea, ca doar s-au facut studii aprofundate privind maturarea gonadelor pestilor din Dunare, gradele-zile acumulate, pentru fiecare specie in parte si doar asa s-a hotarit perioada prohibitiei. Off