Banii nostri nu sint buni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Cati
senior
senior

Banii nostri nu sint buni ?

Mesaj de Cati » 08 Mai 2006, 00:56

Mai baieti, uite , mie i-mi tot trece prin cap o idee pe care pina la urma se merita pusa in practica !
- Ce-ar fi daca am pune si noi mina de la mina niste bani pentru sinistrati ! din toata saracia noastra pescareasca , poate se stringe un fond care daca il administram asa cum trebuie , si... cine trebuie , ajunge unui om care a pierdut munca lui de-o viata !
Ce parere aveti, doar tuturor ne e mila pina si de pesti !!!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 08 Mai 2006, 14:48

Mie unul imi este mila in primul rand de pesti!!!!
"Sinistratii" in acest caz sunt ignoranti, lenesi, si principalii braconieri de pe Dunare. In plus nu platesc taxe, impozite si nu produc nimik. Practica o agricultura de subzixtenta si putinii bani pe care ii obtin ii dau pe alcool!

Eu unul sunt de parere ca Statul deja cheltuie banii nostri ca sa ii ajute...

PS: Cati sa stii ca nu am nimik personal cu tine! Se intampla doar sa avem pareri contradictorii!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Adi_
veteran
veteran

Re: Banii nostri nu sint buni ?

Mesaj de Adi_ » 08 Mai 2006, 14:57

Cati scrie:[...] doar tuturor ne e mila pina si de pesti !!!
"Daca pestii ar avea glas" :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 08 Mai 2006, 15:47

Sunt de aceeasi parere cu Armand!

Nu sunt dispus sa dau bani din buzunar din moment ce guvernul este dator sa gestioneze cu raspundere, responsabilitate si eficienta banii pe care ii platesc ca impozit (si nu sunt putini).

La intrebarea "ce vina au saracii oameni", ar trebui sa raspunda acei sinistrati care se uita la jandarmii care umplu saci cu nisip si eventual ii apostrofeaza "ne miscam mai cu talent", aia care vand materialele de constructii si beau banii, aia care isi construiesc case ilegal (sau legal cu spaga) in zona inundabila a dunarii, primarii si prefectii care au extins zonele locuite in zone de mare risc etc.

Singurul scop pentru care as contribui bucuros ar fi reconstructia asezarilor afectate in zone de risc scazut (stramutare?) si chiar si in cazul asta, numai daca se constituie fonduri de reconstructie gestionate de entitati care prezinta un grad rezonabil de incredere.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 08 Mai 2006, 18:03

Cati pun pariu cu tine pe ce vrei ca aceleasi inundatii de anul trecut si acc. se vor repeta si la anul, defapt in fiecare an de acum incolo.
Am vazut si eu pe Discovery ca datorita incalzirii globale cam asta se va intampla in fiecare an, cu o mentiune:
va fi din ce in ce mai rau!

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 08 Mai 2006, 19:54

Si la noi este aceeasi problema...cu inundatiile,in fiecare an la fel. Ce nu inteleg eu este DE CE NU SE MUTA DE ACOLO :?: :?: :?: , tot in zona aia,ca doar tin mortis la locurile natale,dar ceva mai departe de albia raurilor sau mai sus,ca la noi sant dealuri pe tot locul. Oricum nui mai asigura nimeni si nici nui despagubeste nimeni.Se plang tot timpul,dar nu fac nimic pentru ei .
Live for Fishing.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 08 Mai 2006, 20:04

Da ,din pacate asta este adevarul georgelucius , adevaratele secrete despre incalzirea globala si efectul de sera , sint tinute sub 7lacate de cei care le detin !
Eu nu m-am gindit decit ca ar fi un ajutor care ar prinde bine unei familii de sinistrati !
Ptr. mihaimircea si Armand , in parte asa este cum ziceti si voi , dar daca tot am deschis subiectul , ma gindeam ca impreuna reusim sa gasim solutia corecta pentru o mica intrajutorare ; nu am facut decit sa cer o parere !

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 08 Mai 2006, 20:07

Adi_ , era iarna cind am scris depre glasul pestilor ... :lol: :wink:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 08 Mai 2006, 20:52

parerea mea ii ca daca cineva vrea sa-i ajute pe sinistrati cea mai simpla metoda ii sa sune la unul dintre numerele care stau la dispozitia fiecaruia pentru o donatie ce poate fi facuta de oriunde si la orice ora.
si buni sau rai , puneti-va in locul lor si mai ganditi-va odata daca aveti dreptul sa ii judecati . :?: :?: :?:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 09 Mai 2006, 11:43

Cati, departe de mine gandul sa te intzep pe tine, ba din potriva, chiar mi se pare laudabil ca exista niste initiative "samaritene". Doar ca eu nu cred in scopul asta, asta nu inseamna ca nu este o cauza nobila sau ca voi face ceva sa descurajez o astfel de actiune.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns