AVPS Fagaras una din cele mai mizerabile as. de pescari !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: AVPS Fagaras una din cele mai mizerabile as. de pescari
Cine spune ca nu ai ce le face ________________?????????????????
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
din pacate cu fiecare zi vezi tot mai multi cu parasute si triunghiuri, si pensionarii care pescuiau obleti au inceput sa pescuiasca si cu parasuta. in curand noi cei care pescuim corect, tot mai putini pe zi ce trece, o sa fim cei care deranjeaza
clau22 scrie:din pacate cu fiecare zi vezi tot mai multi cu parasute si triunghiuri, si pensionarii care pescuiau obleti au inceput sa pescuiasca si cu parasuta. in curand noi cei care pescuim corect, tot mai putini pe zi ce trece, o sa fim cei care deranjeaza
Din pacate si in Jud. Hunedoara este la fel , chiar a devenit un fel de sport national .
Numai :politia , jandarmi si inspectorul piscicol pot lua masuri pentru stirpirea acestui fenomen , dar nu fac absolut nimica .
Am sesizat de mai multe ori ANPA si mi-au dat raspunsuri numai evazive de genul : vom lua masuri , vom anunta organele abilitate etc .
Noi ca Asociatie nu putem face absolut nimica , decit sa-i anuntam pe ei .
Eu vad rezolvarea acestei probleme in felul urmator :
Bombardarea sistematica a celor de la ANPA si a celor de la minister cu sesizari si reclamatii de la cit mai multi pescari individual si de la cit mai multe Asociatii , atunci poate isi vor da seama de amploarea fenomenului si vor lua masuri pentru stirpirea flagelului

Ca asociatie, doar daca aveti membru pe cineva de la jandarmi si vrea sa ajute !
Ai dreptate clau22. Suna direct la jandarmi, cu filiala nu rezolvi nimic.clau22 scrie:din pacate cu fiecare zi vezi tot mai multi cu parasute si triunghiuri, si pensionarii care pescuiau obleti au inceput sa pescuiasca si cu parasuta. in curand noi cei care pescuim corect, tot mai putini pe zi ce trece, o sa fim cei care deranjeaza
Pisces natare oportet