avem o noua versiune de forum
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: avem o noua versiune de forum
Puterea obisnuintei e mare, dar... scurt si concis, din punctul meu de vedere>
- cromatica obositoare, deranjanta chiar
- format de pagina inghesuit, greu lizibil
- un spatiu imens, alb, in partea stanga, care cred ca urmeaza sa contina ceva reclama si care inghesuie textul pe mijlocul paginii, facandu.l greu accesibil
- un aspect general prafuit, vechi, ordinar( obisnuit)
- cromatica obositoare, deranjanta chiar
- format de pagina inghesuit, greu lizibil
- un spatiu imens, alb, in partea stanga, care cred ca urmeaza sa contina ceva reclama si care inghesuie textul pe mijlocul paginii, facandu.l greu accesibil
- un aspect general prafuit, vechi, ordinar( obisnuit)
Pentru cei carora forumul le apare cu caractere foarte mici, incercati un Ctrl + si lucrurile se vor remedia.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- moneytehnik
- veteran
...ori sa-si ia o plasma de 90 cm...razvan m. scrie:Pentru cei carora forumul le apare cu caractere foarte mici, incercati un Ctrl + si lucrurile se vor remedia.
Nu asa se rezolva problema.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
La mine a functioat.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
- moneytehnik
- veteran
Cred ca la oricine functioneaza! Ideea e sa nu fi nevoit sa faci cine stie ce combinatii ca sa-ti apara o pagina normala.
Cum ar fi daca rezultatele cautarii pe Google ar aparea mici si ar trebui sa dam de fiecare data CTRL + ? ...Oare am apela la BING sau Yahoo search, care dau rezultate normale?
Daca eu am 16:9 si vad 4:3?
Ne-o ia "aventuri la pescuit " inainte?
Cum ar fi daca rezultatele cautarii pe Google ar aparea mici si ar trebui sa dam de fiecare data CTRL + ? ...Oare am apela la BING sau Yahoo search, care dau rezultate normale?
Daca eu am 16:9 si vad 4:3?
Ne-o ia "aventuri la pescuit " inainte?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- veteran
ia uite ca un lucru care era fain,simplu si functiona perfect a fost schimbat.sper sa se vada si avantajele 

danstiucaru scrie:ia uite ca un lucru care era fain,simplu si functiona perfect a fost schimbat.sper sa se vada si avantajele
Pai cam nu fuctiona...Cand un pusti a putut sa sparga forumul cu usurinta si sa posteze cu contul unui moderator..si avea deja salvate toate parolele..etc..Tu asta numesti functional ?:)
-
- veteran
naveam de unde sti.ma rog,asta e,ma gandeam ca tre sa fie totusi un motiv nu doar schimbarea asa de dragu schimbari
Ultima oară modificat 15 Feb 2012, 00:10 de către danstiucaru, modificat 1 dată în total.
Mie imi placea ala vechi....il stiam de-o viatza. Acuma tre sa mut volanul pe dreapta. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- johnnybravo
- Moderator
"Cautare avansata" are culoare alba si nu se vede tot timpul, faceti-l albastru inchis sau verde ca sa se potriveasca cu headerul