Auorizatii de pescuit stiintific emise braconierilor de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
hul-hul
utilizator nou
utilizator nou

Auorizatii de pescuit stiintific emise braconierilor de ANPA

Mesaj de hul-hul » 27 Apr 2009, 06:55

Un coleg pescar sportiv discutand cu cineva din polita de frontiera a aflat ca ANPA-ul a emis 5-6 autorizatii de pescuit stiintific unor braconieri bine cunoscuti in zona.ACEASTA AUTORIZATIE LE DA DREPTUL SA PESCUIASCA PRIN ORICE METODA.

eve
junior
junior

da

Mesaj de eve » 11 Mai 2009, 09:59

Am auzit si eu :(

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 11 Mai 2009, 11:27

Eu am mari indoieli in legatura cu veridicitatea acestei stiri. Autorizatiile in scop stiintific se elibereaza intitutiilor de cercetare si nu unor persoane fizice. Modelul unei astfel de autorizatii poate fi vazut pe site-ul ANPA. Autorizatia contine obligatoriu numele intitutiei de cercetare, numele temei de cercetare pentru care se face pescuitul stiintific, numele responsabilului cu tema respectiva, personalul care participa, precum si metodele si sculele cu care se aproba sa se execute pescuitul stiintific. Nu cred ca este posibil sa fie scris intr-o astfel de autorizatie ca se admite pescuitul prin orice metode. Sa nu fie niste falsuri grosolane.

eve
junior
junior

Mesaj de eve » 12 Mai 2009, 17:56

Eu am auzit de la un prieten care lucreaza in PF .Si daca ar fi fals cred k si-ar fi dat ei seama........Poate au fost anuntati de catre forurile abilitate despre existenta acestor autorizatii :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Mai 2009, 18:54

flydb are dreptate. studiati legea! aceste autorizatii se dau unor institutii. nu se pot da unor persoane fizice! cei din politie ar trebui sa cunoasca legea!!!!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 12 Mai 2009, 23:54

in tara asta nu ma mai mira nimic.
ce ii opreste pe asa numitii braconieri s-o puna d-o institutie de cercetare piscicola sau cum s-o numi ea. Doamne ajuta sa nu fie asa insa ma sperie gandul ca poate fi.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Mai 2009, 09:51

http://www.gandul.info/societatea/inven ... 32;4296886

aici e articolul din Gandul unde se povesteste cate ceva despre "braconajul legal" cu autorizatii de pescuit stiintific :evil: asa ca din pacate e reala informatia despre aceste autorizatii.
In buna traditie romaneasca cu un piculet de spaga orice "pescar" poate obtine o astfel de autorizatie. :evil:
S'altare și bunăstare !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Mai 2009, 11:18

Faptul ca asa ceva nu se poate din punct de vedere legal nu face imposibila eliberarea unor astfel de autorizatii. Poate au fost eliberate ilegal. E simplu. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Mai 2009, 17:45

La fel de adevarat e ca nu poti pune baza pe ce scrie in Gandul!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Mai 2009, 09:25

MihaiV scrie:La fel de adevarat e ca nu poti pune baza pe ce scrie in Gandul!
Sa stii! Mai ales ca, din cate am aflat, acolo lucreaza un anumit "domn", A.N. poreclit Gerula! :lol: Poate ca el ne-a si tras o portie de dezinformare!

Scrie răspuns