Auorizatii de pescuit stiintific emise braconierilor de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Auorizatii de pescuit stiintific emise braconierilor de ANPA
Un coleg pescar sportiv discutand cu cineva din polita de frontiera a aflat ca ANPA-ul a emis 5-6 autorizatii de pescuit stiintific unor braconieri bine cunoscuti in zona.ACEASTA AUTORIZATIE LE DA DREPTUL SA PESCUIASCA PRIN ORICE METODA.
Eu am mari indoieli in legatura cu veridicitatea acestei stiri. Autorizatiile in scop stiintific se elibereaza intitutiilor de cercetare si nu unor persoane fizice. Modelul unei astfel de autorizatii poate fi vazut pe site-ul ANPA. Autorizatia contine obligatoriu numele intitutiei de cercetare, numele temei de cercetare pentru care se face pescuitul stiintific, numele responsabilului cu tema respectiva, personalul care participa, precum si metodele si sculele cu care se aproba sa se execute pescuitul stiintific. Nu cred ca este posibil sa fie scris intr-o astfel de autorizatie ca se admite pescuitul prin orice metode. Sa nu fie niste falsuri grosolane.
- Bogdan_Alex
- veteran
http://www.gandul.info/societatea/inven ... 32;4296886
aici e articolul din Gandul unde se povesteste cate ceva despre "braconajul legal" cu autorizatii de pescuit stiintific
asa ca din pacate e reala informatia despre aceste autorizatii.
In buna traditie romaneasca cu un piculet de spaga orice "pescar" poate obtine o astfel de autorizatie.
aici e articolul din Gandul unde se povesteste cate ceva despre "braconajul legal" cu autorizatii de pescuit stiintific

In buna traditie romaneasca cu un piculet de spaga orice "pescar" poate obtine o astfel de autorizatie.

S'altare și bunăstare !
-
- veteran