Ati iesit la copca ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ati iesit la copca ?
Cine si unde a fost,capturi,daca se poate spune asa,etc.
M-ar interesa in special daca a fost cineva pe Mihailesti,si cu ce rezultate.
Va astept !
M-ar interesa in special daca a fost cineva pe Mihailesti,si cu ce rezultate.
Va astept !
Re: Ati iesit la copca ?
Pe un site de stationar am citit ca la Mihailesti,in week-end,pe partea stg a barajului s-a prins caras(sariti acu pe mine fratilor..ag_master scrie:M-ar interesa in special daca a fost cineva pe Mihailesti,si cu ce rezultate.
Va astept !

-
- utilizator constant
- vanatoruldepesti
- veteran
Am fost la copca de vreo 6 ori pana acum si de fiecare data am prins numai bibanei. Intrau cel putin 30 - 40 in cateva ore, atat cat puteam rezista la frig. Imi pare rau ca nu am putut opri nici unul, pentru ca as fi vrut sa fac o saramura. Mai intra, dar foarte rar, cate o babusca sau o rosioara, dar tot micute. Am dat cu fir de 0,08, carlige Gamakatsu de 22 (nu se mai importa in Romania si erau exceptionale ptr larve...), iar ca momeala, sa cum am spus, larve, dar si acestea se procura destul de greu, pretul lor dublandu-se (25.000lei o masura). Chiar azi, peste doua ore, ma duc din nou si de data aceasta vom incerca si cleanul (furnici, carabeti, cari si viespi tinute in miere). Unul dintre noi va da la twistere mici dupa salau si bibani mai maricei.
-
- utilizator constant
Eu vreau sa ma duc la stiuca dar habar n-am cu ce sa dau... pestisor viu sau bucatica... taranii au invatat-o pe bucatica dar ma gandesc ca un cars prins de coada si care se zbate ca "diliu" nu-l poate refuza... habar nu am despre pescuitul la copca asa ca orice sfat e bine venit... de la alegerea locului pe rau pana la momeli...
-
- utilizator constant
- vanatoruldepesti
- veteran