Se tot discuta despre federatie de pescuit
lasand deoparte faptul ca inca nu este trecut ca si sport pescuitul ...desi sanse ar fi avand in vedere prevederile legale acestei recunoasteri ...haideti sa vedem cate asociatii de pescari exista legal constituite pana acum
asta ne va ajuta sa vedem daca vom reusi sa facem o federatie care ar rezolva multe probleme competitionale in primul rand
sa le enumeram aici
1 Pescari4ever Bucuresti
Asociatiile existente
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da , exista si din cite stiu de la Gigi s-a facut deja asociatia pescarilor sportivi din Romania. Asta este deja deschisa aderarii tuturor asociatiilor din tara care vor sa se alinie. Daca nu zilele astea atunci dupa 01 ian voi fi la Buc. la Gigi Stefan, in legatura cu aceste asoc. In caz ca veti dorii noutati o sa va transmit ultimile discutii avute acolo. Sarbatori fericite ...pina atunci
- vanatoruldepesti
- veteran
Din cite stiu exista cel putin o asociatie in afara de agv..si aia este asociatia pe care am facut-o, asa ca stiu ce vorbesc. Joi pe 29 -12-2005, se vor intilnii cei ce au afinitati si sprijina aceasta initiativa intr-o reuniune de sfirsit de an si totodata sarbatorire a infiintarii acesti noi asociatii. Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun...