va salut domnilor ,
stie cineva va rog , ce asociatii activeaza in Ploiesti (in afara de ajvps , daca o mai fi existand , ca vad ca sediu parca nu mai are ).
va multumesc
Fir Intins
asociatii Ploiesti ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- al. trentea
- utilizator constant
nelu, din cate stiu eu (sunt ploiestean, chiar daca locuiesc de cativa ani in Buc.) deocamdata nici una in afara de AJVPS. Dar te poti interesa la magazinul lui Bebe (Arrow) vis-a-vis de sediul Romtelecom. Eu n-am mai vorbit cu el de vreo doi ani, din pacate...
Sunt insa pescari din Ploiesti care sunt membri ai unor asociatii din Bucuresti: Cezar Bibu la APCR si Adriano Musaro la P4E.
Sunt insa pescari din Ploiesti care sunt membri ai unor asociatii din Bucuresti: Cezar Bibu la APCR si Adriano Musaro la P4E.
multumesc frumos
daca cineva stie ceva despre ploiesteni care vor sa se adune intr-o astfel de asociatie rog spuneti-mi si mie.
imi doresc sa pot intra in legalitate astfel incat sa stau pe malul apei fara sa fiu nevoit sa dau ochii roata .
cu alte cuvinte sa ies la pescuit si chiar daca prind peste sau nu , sa pot petrece o zi in care sa uit de stressul de fiecare zi. eu sper totusi sa prind ceva macar sa le fac poze
va salut si FIR INTINS ca a venit primavara.
daca cineva stie ceva despre ploiesteni care vor sa se adune intr-o astfel de asociatie rog spuneti-mi si mie.
imi doresc sa pot intra in legalitate astfel incat sa stau pe malul apei fara sa fiu nevoit sa dau ochii roata .
cu alte cuvinte sa ies la pescuit si chiar daca prind peste sau nu , sa pot petrece o zi in care sa uit de stressul de fiecare zi. eu sper totusi sa prind ceva macar sa le fac poze

va salut si FIR INTINS ca a venit primavara.