ASOCIATII NOI, SOLUTII LA DIVERSELE PROBLEME

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dady
veteran
veteran

ASOCIATII NOI, SOLUTII LA DIVERSELE PROBLEME

Mesaj de Dady » 01 Mar 2006, 17:44

Acum citeva minute am vorbit cu FLORENTIN IUGA, realizatorul emisiunii INFO PESCAR, difuzata pe OTV, vinerea la ora 17, si l-am intrebat daca ar putea sa ne rezolve anume probleme ce apar atit in desfasurarea activitatii noilor asociatii aparute cit si alte probleme ridicate de pescarii sportivi. Florentin s-a aratat binevoitor raminind sa-i comunicam problemele noastre, iar el se va duce la forurile competente de unde va primii raspunsuri oficiale si apoi ni le va transmite in cadrul emisiunii INFO PESCAR. Pt. legatura cu el folositi: 0722300474 sau florentiniuga@yahoo.com.

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 02 Mar 2006, 14:24

poate n-ar fi rau sa primim si pe acest forum raspunsurile oficiale la problemele ridicate.
iar in cazul in care aceste raspunsuri oficiale ne vor rezolva problemele, sa traiasca la multi ani forurile competente!

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 02 Mar 2006, 15:41

Deja miine sint probleme care isi vor gasii discutia, raspunsurile pe emisiunea INFO PESCAR pe OTV, si eu astept sa vad ce raspunsuri primim. Poate ca nu e rau sa dea raspunsurile si aici, dar Florentin e f ocupat, nu are numai aceasta emisiune. Si poate ca gindeste ca pe tv. vede si intelege mai multa lume. Oricum voi intra in legatura cu el si-i voi propune acest lucru. Eu tocmai pt asta am dat legatura cu el, ca sa puteti spune tot ce va arde si inclusiv cum vreti sa vi se raspunda.

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 02 Mar 2006, 16:41

dady, toata lauda pentru eforturile si demersurile pe care le faci!

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 02 Mar 2006, 16:55

Multumesc pt aprecieri, dar nu pt asta fac ce fac. Fac pta realiza cite ceva. Satisfactia sper sa vina.

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 02 Mar 2006, 19:49

dady, cred ca orice gest pozitiv, constructiv, trebuie apreciat si incurajat.
uneori ni se face lehamite sa mai facem eforturi si sa ne sacrificam timpul, energia si alte resurse in demersurile noastre (unele don quijote-sti) care, desi isi propun sa schimbe lumea in bine, nu beneficiaza nici macar de o vorba de incurajare.

littlefish
junior
junior

Mesaj de littlefish » 02 Mar 2006, 20:11

E o initiativa extraordinar de binevenita. Poate in sfarsit, prin vocile mai multora...reunite intr-una sau doua...sub forma oficiala. cine trebuie sa auda nu numai ca va auzi, dar va lua si masuri, in sensul ca se vor reglementa toate aspectele, la care din pacate inca se bajbaie si ma refer la asociatiile de pescari, la pescuitul pe timp de noapte, la pescuitul sportiv din barca pe apele curgatoare..etc (si poate si la masuri mai drastice impotriva braconajului).
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Scrie răspuns