ASOCIATIA DE PESCARI SPORTIVI "RAPITORII" ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Salut! Hai sa va spun si eu parerea mea:nu poti face o asociatie de p.la rap. acum,pentru ca legislatia e ciudata!Poti pescui in apele nationale judetene(auzi cum suna:apele NATIONALE ale judetului "X"-fain!) ale asociatiei ,deci in ce judet o facem?Sau poate in judetul Romania daca ne lasa ,nu?Asta ca sa ma refer la ce se intelege in general prin Asociatie.Deci parerea mea e ca o astfel de asociatie este foarte posibila cand vom pescui cu permis unic pe tara(sau vigneta) ,cand imi cumpar acest drept de la Trezorerie(eventual) si cand o sa facem Asociatia Pescarilor de Rapitori ca pe un superhobby!! Adica ne organizam ,tragem concursuri, eventual facem/gestionam niste balti private (cu rapitori in ele
) si atunci da , nu mai conteaza ca suntem din judete diferite! Suntem toti pescari si avem o pasiune comuna:rapitorii!!!Pana atunci incalzim tava' !
Parerea mea!
...Intinde-ti firele ,dar nu in agataturi!

Parerea mea!
...Intinde-ti firele ,dar nu in agataturi!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- exu...
- utilizator constant
Aham, intelegil Presidente scrie:nu sint nocivi dar nici folositori.un fel de substanta inerta care nici nu ar ajuta dar nici nu ar folosi prea mult.eu mizez pe spinner-ul pur singe![]()

Sa'nteleg, ca PP este o asoc cu nocivi si d'aia ai vrea alta???...

ÃŽmi plac peştele...
O asociatie a pescarilor de rapitori e o idee buna. Insa nu trebuie facuta o asociatie doar de dragul de a va asocia. Trebuie un scop. Un obiectiv spre care trebuie sa tindeti. Acest "ideal" trebuie sa fie mai ambitios decat faptul de a avea sau nu o balta in gestiune sau o portiune de rau. Acestea din urma vor veni, dar asta nu inseamna ca asociatia si-a atins telul. Telul final va fi atins in momentul in care toata lumea va practica acest sport, pasiune, intr-un mod civilizat care nu va pune in pericol mediul inconjurator si va lasa copiilor vostri o natura inca si mai darnica decat ati gasit-o voi.
Eu m-am angajat in asa ceva din 2002. Nu vad inca capatul tunelului.
Si probabil ca nu-l voi vedea. Dar daca nimeni nu se ocupa si cu astea apele voastre vor fi moarte, sau aproape, in putina vreme.
Tudor
Eu m-am angajat in asa ceva din 2002. Nu vad inca capatul tunelului.
Si probabil ca nu-l voi vedea. Dar daca nimeni nu se ocupa si cu astea apele voastre vor fi moarte, sau aproape, in putina vreme.
Tudor
Ca bine zice exu...Mai ales ca asta e un forum de pescari la rapitori adica nu de rapitori numai la spinning
Si pentru cei care prind crapi tot respectul daca stiu sa-i prinda! Chiar si la spinning
Sigur ca oamenii au forumul lor si totul e ok! Eu recunosc ca cel mai mare rapitor al meu (somn) ,care e si cel mai mare peste scos pe mal de baiatu' a fost prins la peste viu...Si chiar nu imi este rusine de lucrul asta...Si sunt convins ca oricare dintre noi ar fi vrut sa-i curga adrenalina in sange cum am patit eu...
Hoooo ca n-am dat cu parul!!!!

Hoooo ca n-am dat cu parul!!!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
tudor scrie: nu trebuie facuta o asociatie doar de dragul de a va asocia. Trebuie un scop. Un obiectiv spre care trebuie sa tindeti. Acest "ideal" trebuie sa fie mai ambitios decat faptul de a avea sau nu o balta in gestiune sau o portiune de rau. Acestea din urma vor veni, dar asta nu inseamna ca asociatia si-a atins telul. Telul final va fi atins in momentul in care toata lumea va practica acest sport, pasiune, intr-un mod civilizat care nu va pune in pericol mediul inconjurator si va lasa copiilor vostri o natura inca si mai darnica decat ati gasit-o voi.
Tudor

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- junior
-
- veteran
mah daca asociatie ii mai greu...poate un club
nu vreau numai o portiune de rau sau lac...vreau sa si avem actiuni de curatare a raurilor, chiar daca nu-s ale noastre...populari...etc..
azi am scos vreo 20m de plase mono si le-am dat foc...in ele erau niste bibanei si cativa balosi frumosi ce bateau spre 300-400g,dar din pacate erau deja putreziti...
si unu sarise cu gura...noroc ca am copilarit in comuna si am rezolvat problema 

o asociatie de genul celei de care vb nu inseamna ca nu poate avea in cadul ei ca si membrii oameni ce mai cocheteaza si cu alt gen de pescuitDeci parerea mea e ca o astfel de asociatie este foarte posibila cand vom pescui cu permis unic pe tara(sau vigneta) ,cand imi cumpar acest drept de la Trezorerie(eventual) si cand o sa facem Asociatia Pescarilor de Rapitori ca pe un superhobby
ideea e simpla
actiunile unei asociatii sunt mult deasupra stilului pe care il practici in primul rand
ca un somn a fost pescuit la viu ...nu e nici o problema ...este si asta un stil de a pescui rapitori..
cand oamenii se organizeaza sub o forma sau alta nu o fac pentru a merge altfel decat si pana acum la pescuit
cred ca majoritatea sunt suficient de organizati pt asta

mult timp din motive pur de timp liber mergeam si singur la peste deci nu e neaparat nevoie de organizare
parerea mea ca atunci cand faci o asociatie ai in vedere mult mai multe aspecte decat mersul la pescuit si tocmai pentru asta o faci
iar ca sa revin ...Asociatia Pescarilor de Rapitori nu e imposibil de facut ...nici din cauza legislatiei nici din punctul de vedere al eventualilor oameni ce sunt dedicati acestui gen
iar daca exista nu a fost facuta ca pe un super hobby
il presidente ....folositor este orice om care face ceva ....!
...oricum..... "va urma"