Sigur ca ce au facut e inafara legii (L. 8/1996). Există practica de a cita din opera cuiva, însă trebuie arătat atât autorul cât şi sursa.
www.rapitori.ro
Cu privire la daune însă, trebuie sa dovedeşti prejudiciul. Aici marea provocare! Câţi bani a pierdut rapitori.ro ca urmare a acestui fapt.
Ar putea fi obligaţi să nu mai publice aşa ceva, dacă se ajunge la instanţă.
Pe de altă parte, atitudinea lor cu: .......sunt responsabili 2 colaboratori,....ii amendam cu 10% din salariu... etc... nu prea sta in picioare. Adica deloc.
Mai mult, rezultă ca ei aplica regulile unui contract de muncă unuia de cesiune de drepturi de autor. Se înţelege de aici că există oarece probleme în respectarea legislaţiei muncii în colectivul de redacţie la acestei fiţuici.
Mă întreb dacă asta interesează pe cineva

Mă gândeam la Inspecţia Muncii, eventual....
ÃŽn rest, denotă starea deplorabilă în cere se află ziarul. Mă miram cum mai supravieţuişte. Acu am aflat. Cred ca au un tiraj de 3-4.000 de exemplare.
PS: Discret cum il stiu, cred ca cel mai tare l-a bucurat pe Wavedacer ca a ajuns în ziar.
Pe de altă parte, am putea să cerem cu toţii daune-morale pentru prejudiciul creat prin asocierea noastră cu termenul de "mincinosi".

Să vezi atunci publicitate, Dane.