Sigur ca ce au facut e inafara legii (L. 8/1996). Exist? practica de a cita din opera cuiva, îns? trebuie ar?tat atât autorul cât ?i sursa.
www.rapitori.ro
Cu privire la daune îns?, trebuie sa dovede?ti prejudiciul. Aici marea provocare! Câ?i bani a pierdut rapitori.ro ca urmare a acestui fapt.
Ar putea fi obliga?i s? nu mai publice a?a ceva, dac? se ajunge la instan??.
Pe de alt? parte, atitudinea lor cu: .......sunt responsabili 2 colaboratori,....ii amendam cu 10% din salariu... etc... nu prea sta in picioare. Adica deloc.
Mai mult, rezult? ca ei aplica regulile unui contract de munc? unuia de cesiune de drepturi de autor. Se în?elege de aici c? exist? oarece probleme în respectarea legisla?iei muncii în colectivul de redac?ie la acestei fi?uici.
M? întreb dac? asta intereseaz? pe cineva
M? gândeam la Inspec?ia Muncii, eventual....
În rest, denot? starea deplorabil? în cere se afl? ziarul. M? miram cum mai supravie?ui?te. Acu am aflat. Cred ca au un tiraj de 3-4.000 de exemplare.
PS: Discret cum il stiu, cred ca cel mai tare l-a bucurat pe Wavedacer ca a ajuns în ziar.
Pe de alt? parte, am putea s? cerem cu to?ii daune-morale pentru prejudiciul creat prin asocierea noastr? cu termenul de "mincinosi".
S? vezi atunci publicitate, Dane.