Pai am fost si eu vara asta la Crisan. Am mers intr-un loc si chiar am prins bine, pana n-a venit hotelu' plutitor plin cu manelisti. A inceput sa cante Adi de la Valcea la maxim si nu am mai prins nici un peste. E groaznic oricum.adrianc scrie:dupa ce am vazut eu anu asta la mila23, mi-a pierit si ultima urma de respect pentru "pescarii localnici".
. dunarea inchisa cu setci de la un mal al altul. In absolut toate locurile bune de pescuit, setca langa setca. Da-o-n p*zda masii de treaba ca nu cred ca le trebuie sute de kile de caras si rosioara pentru a-si asigura existenta. Nu mai vorbesc de moacele de 1 kg pe care am vazut ca le au toti prin frigidere.
. au aparut manelele (anul trecut nu observasem asa ceva) si parca mai multe barci cu motoare mai puternice. Nu exista 5 minute in care sa nu se vanzoleasca apa. Nu mi se pare normal asa ceva.
. pe langa maluri e plin de rahat (gunoaie). Pet-uri, izmene, cauciucuri, resturi menajere.
Mie mi se pare ca ar mai trebui pusi la respect ca prea sunt de capul lor. Ok, pescuitul si turismul sunt singurele surse de castig, dar nici sa distrugi in halul asta delta.
articol despre Delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TEAM ATOM
Sa inteleg ca pestii sa-u speriat de manele. Daca erau romante date la maxim oare s-ar fi adunat ciorchine?adi777 scrie:Pai am fost si eu vara asta la Crisan. Am mers intr-un loc si chiar am prins bine, pana n-a venit hotelu' plutitor plin cu manelisti. A inceput sa cante Adi de la Valcea la maxim si nu am mai prins nici un peste. E groaznic oricum.

Clar de la maneleMihaiV scrie:Sa inteleg ca pestii sa-u speriat de manele. Daca erau romante date la maxim oare s-ar fi adunat ciorchine?adi777 scrie:Pai am fost si eu vara asta la Crisan. Am mers intr-un loc si chiar am prins bine, pana n-a venit hotelu' plutitor plin cu manelisti. A inceput sa cante Adi de la Valcea la maxim si nu am mai prins nici un peste. E groaznic oricum.

TEAM ATOM
De unde cauciucuri in Delta? Eu de cand merg acolo, adica de vreo 14 ani, nu am vazut o data cauciucuri (anvelope) aruncate !adrianc scrie:dupa ce am vazut eu anu asta la mila23, mi-a pierit si ultima urma de respect pentru "pescarii localnici".
. dunarea inchisa cu setci de la un mal al altul. In absolut toate locurile bune de pescuit, setca langa setca. Da-o-n p*zda masii de treaba ca nu cred ca le trebuie sute de kile de caras si rosioara pentru a-si asigura existenta. Nu mai vorbesc de moacele de 1 kg pe care am vazut ca le au toti prin frigidere.
. au aparut manelele (anul trecut nu observasem asa ceva) si parca mai multe barci cu motoare mai puternice. Nu exista 5 minute in care sa nu se vanzoleasca apa. Nu mi se pare normal asa ceva.
. pe langa maluri e plin de rahat (gunoaie). Pet-uri, izmene, cauciucuri, resturi menajere.
Mie mi se pare ca ar mai trebui pusi la respect ca prea sunt de capul lor. Ok, pescuitul si turismul sunt singurele surse de castig, dar nici sa distrugi in halul asta delta.