Ar putea fi Bucurestiul orasul lacurilor si pescarilor?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Feb 2005, 01:00

spune-ne si noua ce stii despre lacurile de sub sarulesti, daca stii ceva conditii sau cu cine se poate vorbi

Jean Pescaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Jean Pescaru » 24 Feb 2005, 01:36

am fost eu odata la Frasinet,programasen o iesire de 3 zile,dar am plecat dupa vreo 20 minute...erau sa ne lisheze tiganii...eu unul nu mai trec pe acolo..

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 02 Apr 2005, 23:31

la Frasinet am ramas fara stergatoare la masina si fara minciog cu tot cu peste , nici eu nu mai trec pe acolo (tigani imputiti muritori de foame auzi tu sa iti ia pestele )

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 03 Apr 2005, 16:29

asa se intampla cand se "pileste" lumea noaptea si adorm toti
noi niciodata nu dormim toti cand mergem la pescuit....

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 03 Apr 2005, 20:58

Dane era vorba de amenintzari nu de furat pe ascuns . a luat cu japca

Jean Pescaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Jean Pescaru » 03 Apr 2005, 22:43

Esact!

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 14 Apr 2005, 17:23

parerea mea este ca B. nu ar putea fi asa un "rai" al pescarilor niciodata.
la fel de mult cum cred ca nu ar putea fi un oras normal si curat vreodata.
cel putin nu in integralitatea sa.

si asta, simplu, din cauza mentalitatii locuitorilor sai, care fiind ei ori de 30-40 de ani stramutati de la sat aici de ceausescu ca sa ii umple fabricile, fie tigani ce s-au impuiat la max, ori pur si simplu mahalagii din tata in fiu, nu sunt in stare sa conceapa, sa protejeze sau sa nu jepcuiasca asa ceva.

e un calcul simplu: suntem muuuult depasiti numeric de acestia.
unde reuseste unul din noi, distrug pe data 1000 de ai lor.

priviti numai in ultimii 15 ani cita zona verde a fost distrusa pentru interese mercantile numai in zona in care locuiti. si asta continua chiar si cind cititi prostia asta, undeva se da o aprobare de extindere de terasa intr-un parc...

dragos74, tu zici ca
"ar ramine doar balamucul urban dar am putea trece cu vederea".

sa mulinez in miros de esapament, cu tramvaiele zanganind in spate si cu ochii la un bloc cu balcoane inchise si maggi pe geamuri nu o sa fac niciodata, asta chiar nu e pescuit...
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 14 Apr 2005, 19:38

Am ras de m-am prapadit la faza ai cu Maggi pe geamuri! Ai dreptate nea Piticule!!! :lol:

si altzii au baltzi in mijlocul orasului, metropolei...da-s ca o oaza in desertaciunea jegului si prafului care troneaza in oras! unde mai pui ca la ei e mai curat!! Multzi vor spune: chiar tu vbesti Cosmine, care esti adeptul baltzilor bucurestene??"
Dar va zic, atata timp cat au peste si ma distrez un pic dupa-amiaza, macar asa sa nu-mi ies din mana pentru uichend, nu ma deranjeaza! Si asta a fost si ideea lui Dragos!! Sunt locuri de pe lacul Floreasca unde ai zice ca esti departe de civilizatzie! Herastraul, la fel, e curat, ingrijit si-mi face placere sa merg acolo! E drept, mai vine cate unul langa tine sscuipand semintze sa te intrebe de sanatate si daca trage ceva! Ce ma deranjeaza cel mai tare e faptul ca mai totzi patronii de baltzi sunt niste parvenitzi fara scrupule care nu intzeleg ideea de pescuit sportiv, ci doar pe cea de castig personal!! E multe lucruri de rezolvat baietzi si primul lucru ar fi mentalitatea unora dintre noi!!!! Dar ideea lui Dragos e buna si demna de luat in calcul pentru activitatzile asociatziei din care tot ne laudam ca facem parte!!! Tot noi putem amenaja si menaja o balta de rapitori!!! Asa ca pi cai, flacai!!!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 20 Apr 2005, 09:55

daca...daca...DACA...DACA
dar DACA s-ar fura in continuare si ar ramane tot la fel?
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns