APR Exclusivisti !?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
[quote="ovidiu14"]Lasa vijelie ca faci tu un club pentru toti pescarii si nu mai e nici o problema
nu fac club inca
dar daca o sa fac unul cu sigurantza ti-ai dorii sa il vizitezi
......
dar vad ca te bucura tare stergerea topicului
vre-un amic ceva , care la fel nu a putut intra in APR , vijelie ?:)
asa ti se pare?ca ma bucur?nu stiu de unde pana unde ai chestia asta cu bucuria
nu fac club inca

dar vad ca te bucura tare stergerea topicului
vre-un amic ceva , care la fel nu a putut intra in APR , vijelie ?:)
asa ti se pare?ca ma bucur?nu stiu de unde pana unde ai chestia asta cu bucuria

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Eu am sters un mesaj, ultilmul, care iesise de doua ori. O fac destul de des si nu am avut probleme pana acuma. De data asta am dat click pe crucea din dreptul mesajului (nu cea din dreptul subiectului) mi s-a pus intrebarea traditionala daca chiar vreu sa-l sterg, a spus DA si a ramas totul blocat cam 5 minute. Dupa aia m-am saturat de asteptat, am inchis Mozilla si am revenit din nou. Am vrut sa verific daca disparuse topicul dublu dar nu mai era subiectul.
L-oi fi sters eu fara sa vreau ? Nu am baut dacat apa astazi.
In orice caz, stiti ca nu aveam motive sa sterg ne cunoscand pe nici unii dintre cei implicati.
Nu cred ca eu l-am sters caci nu pot confunda subiectul cu mesajul. E insa ciudat ca s-a intamplat chiar in momentul cand eu stergeam un mesaj.
Fenomenul nu mi s-a mai intamplat nici odata aici sau in alte parti.
Tudor
L-oi fi sters eu fara sa vreau ? Nu am baut dacat apa astazi.

In orice caz, stiti ca nu aveam motive sa sterg ne cunoscand pe nici unii dintre cei implicati.
Nu cred ca eu l-am sters caci nu pot confunda subiectul cu mesajul. E insa ciudat ca s-a intamplat chiar in momentul cand eu stergeam un mesaj.
Fenomenul nu mi s-a mai intamplat nici odata aici sau in alte parti.
Tudor
e chiar paranomala
nu exista o optiune de a ascunde un topic, deci nu se poate sa fi fost o gluma
un topic poate fi doar sters sau mutat
mutat nu cred ca a fost, eu m-am uitat fugitiv prin alte categorii si nu l-am vazut, cine stie
concluzia nu poate fi decat ca, incet dar sigur, forumul incepe sa prinda viata......
in cativa anii o sa fim sclavii lui, si forumul va dicta cine ce pesti prinde, cine ce concurs castiga, etc.....
nu exista o optiune de a ascunde un topic, deci nu se poate sa fi fost o gluma
un topic poate fi doar sters sau mutat
mutat nu cred ca a fost, eu m-am uitat fugitiv prin alte categorii si nu l-am vazut, cine stie
concluzia nu poate fi decat ca, incet dar sigur, forumul incepe sa prinda viata......
in cativa anii o sa fim sclavii lui, si forumul va dicta cine ce pesti prinde, cine ce concurs castiga, etc.....
Cred ca subiectul a "reinviat" fiindca l-a redeschis Gyorg. Mesajele din subiectul vechi s-au dus.tudor scrie:Vad ca subiectul a reaparut. Deci nu stersesem dacat mesajul dublu.![]()
Dar pe unde se plimba de atunci ?
Dane, o fi paranormala dar eu nu cred. Sit.ul (serverul) nu e suficient protejat si cineva a mutat sau chiar sters topicul. Sau Tudor cu toata apa bauta

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- costica_fishing
- veteran