apele scad , peturile ramin!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 13 Apr 2008, 22:06

Acum 2 ani cand veneam de la faculta din Timisoara si ma pregateam pt o minivacanta la pescuit pe Dunare,la intrarea in Orsova adik unde se varsa cerna in Dunare m-am uitat pe geam si mi-au picat felinarele.Tot luciu de apa era plin cu peturi plutitoare.Si credeti-ma erau foarte multe.Trecand peste sentimentul de voma si scarbire am reusit sa vorbesc cu tatal unui prieten care lucreaza la primarie(in cu totul alt domeniu decat acesta al gunoaielor) si mi-a zis ca e posibil in urma precipitatiilor intense ca raul Cerna sa se fi umflat prea tare si a "curatat" gropa de gunoi a oraselului Baile Herculane.Nu stiu daca info e chiar corecta dar in fine nu conteaza motivul ci rezultatul.Alta coincidenta stupida as zice eu,este chiar groapa de gunoi a Severinului care este situata chiar pe malul raului Topolnita,la cam 500 de m de varsarea in Dunare.Gurile rele spun ca amplasarea este ideala deoarece cam o data pe la 7 ani vine un pototop mai mare si curata tot.Si municipalitatea nu trebuie sa cheltuiasca sume pt rezolvarea "problemei".Deci oricum ne-o facem cu mana noastra.Si nu cred ca trebuie sa mai precizez ca e plin de nepotism peste tot.Si la garda de mediu si la primarie peste tot.Scamele de pe umar nu s-au dus in '89.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Scrie răspuns