apel de urgenta 112???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

apel de urgenta 112???

Mesaj de cociuba.dalin » 13 Oct 2008, 19:32

buna si bine v-am gasit,

adresez aceasta intrebare deoarece nu stiu cum sa procedez.

ieri pe un rau din RO am surprins 4 indivizi intr-o barca intinzand o setca de vreo 300 m, am sunat la 112 mi-a facut legatura in zona unde eram, au trimis un echipaj de politie, am inceput sa am un sentiment de mandrie,
m-au sunat politaii de pe malul opus le-am indicat unde sunt branconierii, toate bune (intre timp baietii trageau la mal cu barca), s-au apropriat de respectivi si ce sa vezi se cunosteau, la chemat pe unul dintre ei din barca au vorbit, am auzit spunandu-i respectivului ca cei de viz a viz au sunat, la care i-a lasat sa plece fara a controla barca, fara a merge cu ei sa scoata setca din apa fara a le face nimic,
dupa ce au plecat politaii in barca am observat ca mai era o setca au strans-o si au plecat si braconierii lasand barca la mal.
bun intrebarea mea este ce pot face eu in aceasta situatie mizerabila??

precizez ca aveam aparat foto dar nu le-am facut poza de frica ca erau chiar in fata mea, m-am gandit sa sun inca odata dar m-am oprit la treaba ca nu i-am pozat.

va multumesc pentru eventualele sfaturi.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 13 Oct 2008, 19:44

Altadata sa incerci sa suni la jandarmerie. Sunt mai prompti!
Eu am sunat de 2 ori, au venit si i-au "taxat" pe indivizi. :wink:
Numa' bine.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Oct 2008, 19:46

trebuia sa suni din nou la 112 si sa le spui ce oameni de kkt au trimis si ca vei escalada problema cu probe la un post tv de scandal,daca ei sunt atat de manjiti.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 13 Oct 2008, 20:03

mi-a venit sa sun deoarece apelul este inregistrat, dar nu am avut dovada palpabila o poza un film, la o adica pute-au spune ca setca din apa nu este a lor si pana la venirea jandarmilor pe cea din barca o puteau arunca in apa, eu initial am cerut jandarmeria dar cei de la 112 mi-au facut legatura cu politia asta e,

jandarmeria are un numar de telefon universal?

multumesc inca o data dar mi-au stricat ziua de pescuit. cred ca suntem printre putinele tari unde se accepta asa ceva, afara era de intolerat :evil:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Oct 2008, 10:46

Alta data sa faci neaparat poze care pot fii dovada in cazul unui proces s-au a unei plingeri penale.
In cazul de fata puteai sa depui o contestatie la Politia Judeteana impotriva politistilor care au venit la fata locului. Dar pentru asa ceva trebuia sa ai dovezi : fotografii s-au martori si nu in ultimul rind foarte mult curaj.
Sfatul meu este ca pe viitor solicitati numa Jandarmeria.
Sunt niste oameni deosebiti. Eu colaborez foarte bine cu ei. Nu iarta pe nimeni . Nu au tata nu au mama.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Oct 2008, 10:47

Plingerea penala o poate face orice pescar daca are dovezi solide cind vede o fapta de braconaj. Adica : fotografii si martori

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 14 Oct 2008, 12:39

APSHD scrie: Sfatul meu este ca pe viitor solicitati numa Jandarmeria.
Sunt niste oameni deosebiti. Eu colaborez foarte bine cu ei. Nu iarta pe nimeni . Nu au tata nu au mama.
buna,
multumesc de sfaturi au cumva un numar general sau este personalizat pe judete. sa sun direct la ai sau doar prin 112??
multumesc.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 14 Oct 2008, 12:41

APSHD scrie: si nu in ultimul rind foarte mult curaj.
.
curaj voi incerca sa am mai mult :)

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Oct 2008, 15:22

Prin intermediul 112 ceri Jandarmeria si primesti legatura

Timbota1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Timbota1 » 18 Oct 2008, 13:19

Trebuia sa suni din nou la 112 si sa ceri la ofiterul de serviciu de la pol. De regula pentru fapte de braconaj se face legatura la Jandarmerie , ii o intamplare ca operatoarea ti-a dat la pol. si nu la jandarmerie. Fa poze chiar daca nu poti folosi blitul. Daca ii intunecat pui pe auto si incearca sa tii aparatul nemiscat. Treaba cea mai tare in schimb ii radio sau TV. Pica capete la sigur si nu ai nevoie de relatii, baietii abia asteapta sa aiba subiecte.

Scrie răspuns