intr-o toamna cu ceata(2004), eram cu barca pe dridu; mai eram cu 3 pretini; am gasit niste scule (plase monofilament) chiar pe locurile unde pescuisem cu o zi inainte. asa ca am tras de ele le-am facut gramezi, le-am legat si , acolo unde stiam ca sunt cele mai adanci locuri si nu se pescuia fiindca nu erau structuri nu era nimic, l-am legat cu pietre si le-am dat drumul la 8-9m adancime.
toata treaba a durat 1ora si un pic. ne-am mutat fata de zona cu pricina la vreo 600-700 de metri. si am dat la peste.
fratilorn si tragea, pac lansarea... pac bibanul! tac lansarea...tac salaul!!!
au mai venit si alti baieti din bucuresti care s-au pus chiar pe locurile cu pricina... cand au venit "pescarii" sa-si scoata plasele pe timpul zilei ca acolo (Dridu) nu escxista jena

si incepe scandalul. au inceput sa tipe la tipii cu barcile din apropiere...ca ce ne fac ei..ca ne da foc la masini....ca ne omoara...ca ne ia gatul.de-astea. noi (faptasii) ne-am apropiat am solidarizat cu ceilalti, ne-am luat in gura cu ei.. cand am iesit la mal taranii s-au inmultit, si unul cu cutitul a venit la barca mea... am luat o vasla de (de brad...lacuita frumos) si m-am dus spre om... s-a speriat de umbra mea de 93 de kilo.
le-am aratat, ca n-avem nicio plasa si le-am zis ca dimineata cand am venit noi, plecau unii cu o barca cu motor...ca au pus-o pe remorca si dusi au fost...poate le-au luat aia plasele... afost un scandal frumos.
dupa aia inebunise patronul, politaiul (nu pierdea nici o ocazie sa-ti aminteasca ca el e politai) ca sa nu dam mai departe de 30 de metri de mal. cum lua banii cum plecam in larg...
oricum a fost o zi plina....
dar nici astea nu stiu daca sunt solutii. in ziua aia am strans peste 1km de plase; peste 3 zile....erau alte plase mai noi....dar nu mai era ceata