anti braconieri

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 09 Mar 2006, 21:34

Huuuuu braconaj!!!!!!!! :evil: :evil: :twisted: :evil: :evil:

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 09 Mar 2006, 21:56

daca legea mi-ar da dreptul m-as duce la pescuit cu pusca de vanatoare in spate :lol: :lol: :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 09 Mar 2006, 22:05

Te sustin! :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Mar 2006, 08:22

intr-o toamna cu ceata(2004), eram cu barca pe dridu; mai eram cu 3 pretini; am gasit niste scule (plase monofilament) chiar pe locurile unde pescuisem cu o zi inainte. asa ca am tras de ele le-am facut gramezi, le-am legat si , acolo unde stiam ca sunt cele mai adanci locuri si nu se pescuia fiindca nu erau structuri nu era nimic, l-am legat cu pietre si le-am dat drumul la 8-9m adancime.
toata treaba a durat 1ora si un pic. ne-am mutat fata de zona cu pricina la vreo 600-700 de metri. si am dat la peste.
fratilorn si tragea, pac lansarea... pac bibanul! tac lansarea...tac salaul!!! :lol:
au mai venit si alti baieti din bucuresti care s-au pus chiar pe locurile cu pricina... cand au venit "pescarii" sa-si scoata plasele pe timpul zilei ca acolo (Dridu) nu escxista jena :evil: si incepe scandalul. au inceput sa tipe la tipii cu barcile din apropiere...ca ce ne fac ei..ca ne da foc la masini....ca ne omoara...ca ne ia gatul.de-astea. noi (faptasii) ne-am apropiat am solidarizat cu ceilalti, ne-am luat in gura cu ei.. cand am iesit la mal taranii s-au inmultit, si unul cu cutitul a venit la barca mea... am luat o vasla de (de brad...lacuita frumos) si m-am dus spre om... s-a speriat de umbra mea de 93 de kilo.
le-am aratat, ca n-avem nicio plasa si le-am zis ca dimineata cand am venit noi, plecau unii cu o barca cu motor...ca au pus-o pe remorca si dusi au fost...poate le-au luat aia plasele... afost un scandal frumos.
dupa aia inebunise patronul, politaiul (nu pierdea nici o ocazie sa-ti aminteasca ca el e politai) ca sa nu dam mai departe de 30 de metri de mal. cum lua banii cum plecam in larg...
oricum a fost o zi plina....

dar nici astea nu stiu daca sunt solutii. in ziua aia am strans peste 1km de plase; peste 3 zile....erau alte plase mai noi....dar nu mai era ceata

ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 10 Mar 2006, 08:48

adrian ionascu scrie:ce inseamna ventile?
de la ce institutie de contro este persoana respectiva?
ventilele sunt niste cercuri mari cu plasa ,au in fata alte plase care dirijeaza pestele in interiorul ei acesta intra dar nu mai are pe unde sa iasa
sunt unele ventile de dimensiuni mari in care pot incape si o masina,s-au prins il ele si somni mari de 80-100 kg
persoana respectiva nu o cunosc personal (cumnatul lui munceste cu mine si se tot lauda cu pestii pe care ii primeste de la cumnata-su)este un localnic dintr-un sat de pe langa prut si ar avea rolul de a controla pescarii (ceva gen apele romane-o sa ma interesez exact)
ei partea interesanta este ca el ca sa ramana in functie trebuie sa dea spaga cei mai mari pestii pe care-i prinde
o sa mai revin cu informatii mai exacte

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Mar 2006, 09:56

ionescu adrian scrie:
adrian ionascu scrie:...ei partea interesanta este ca el ca sa ramana in functie trebuie sa dea spaga cei mai mari pestii pe care-i prinde...
chestia asta am auzit-o si io la cineva. zicea ca fiu-su, satean pe la sculeni...ca sa-l lase frontieristii sa dea la peste (cu pripoane!) tre' sa sara saptamanal cu cate un pestoi.
una pe care am auzit-o prin targ era geva de genul: salau de 11 kilo luat la pripon pe noapte, carat la pichet, multumit politisti, aprobat pescuit in orice forma. :evil:
ulterior, somn de nush ce dimensiuni...l-au scos cu calul etc :evil:

ce dreaku sa le faci la astia...sa chemi alti politisti sa-i amendeze, sa-i aresteze...
personal mi-am propus sa fac cat mai multe foto si sa sun imediat la Inspectia Piscicola.
In atentia celor din judetul Iasi, cine e martor la chestii neortodoxe...uite nr. de la Inspectie:
0742.355012.

nu e un efort prea mare sa dai un telefon...vorba cuiva..decat sa-ti schimbe ei figura mai bine schimbi locul si suni unde trebuie.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 10 Mar 2006, 10:05

:idea: ventile = vintire, eventual talian

Scrie răspuns