ANPA...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

marianu
utilizator constant
utilizator constant

ANPA...

Mesaj de marianu » 03 Iul 2009, 09:37

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Iul 2009, 09:59

... nici nu-i "foarte tare"
...oricum este "trendi" sa anulezi permise , in ziua de azi
... a se vedea "povestea" ( "povestile" ) cu permisele de conducator auto
... :oops:

marianu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marianu » 03 Iul 2009, 10:10

la felul in care s-au pierdut :lol:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 03 Iul 2009, 10:39

http://www.anpa.ro/img/comunicate/2009/ ... 035616.pdf
si asta la fel de tare :evil:
ce amenda ii aia la crima aia si la cit ii electrica de mare si hirtia igienica costa mai mult decit amenda.Dupa mine ii obligam sa repopuleze macar cu jumatate din pesti care au murit! romanie , romanie !

:evil: :evil: :evil:
fir intins !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Iul 2009, 10:43

Parca e o schita de-a lui Caragiale! :lol: :lol: Carat toti permise, pupat toti Peata Independentii, electicianul Gheorghita subtilizat permise, gasit Pristanda, anulat permise, Valentin Buckz pupat Gheorghita si reincadrat post etc. :lol: Uite, de aia iubesc eu Romania!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Iul 2009, 10:47

mino scrie:http://www.anpa.ro/img/comunicate/2009/ ... 035616.pdf
si asta la fel de tare :evil:
ce amenda ii aia la crima aia si la cit ii electrica de mare si hirtia igienica costa mai mult decit amenda.Dupa mine ii obligam sa repopuleze macar cu jumatate din pesti care au murit! romanie , romanie !

:evil: :evil: :evil:
Tu ignori un fapt evident! Si Hidroelectrica si ANPA sunt agentii de stat, asa ca directorii lor sunt membrii de vaza locali ai PSD sau PDL, asadar corb la corb nu scoate ochii si nu jumuleste! Lasa ca in cativa ani Uniunea Europeana va deveni mai puternica si va da amenzi direct mafiotilor si idiotilor de la noi. Ca pana sa ii sanctioneze ai nostrii...ne creste barba alba!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 03 Iul 2009, 11:44

Se pregatesc si de golirea celui de-al doilea baraj,cel din aval de primul(unde a fost genocidu piscicol).Se zice ca sa colmatat cu mizeria din primul si trebuie descongestionat.
Abia astept sa cresc si eu mai mare......mama lor.....cred ca o sa ma implic in politica.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Iul 2009, 13:25

storm xxx scrie: Abia astept sa cresc si eu mai mare......mama lor.....cred ca o sa ma implic in politica.
Hmmm, lasa politica pt ca odata ajuns politician vei fi ca ei...e boala contagioasa! Mai bine invata cum se face o bomba artizanala de pe net, vei fi mai ciastigat!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Iul 2009, 20:26

Fario_nebunu scrie:
storm xxx scrie: Abia astept sa cresc si eu mai mare......mama lor.....cred ca o sa ma implic in politica.
Hmmm, lasa politica pt ca odata ajuns politician vei fi ca ei...e boala contagioasa! Mai bine invata cum se face o bomba artizanala de pe net, vei fi mai ciastigat!

asta ajuta?
:lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.times.ro/node/7831

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Iul 2009, 22:39

HellRAISER scrie:

asta ajuta?
:lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.times.ro/node/7831
Nu stiu sigur dar macar violenta atrage atentia si se sensibilizeaza opinia publica. Nu cred ca terorismul in sine e acceptabil dar din toate formele de terorism cel ecologic mi se pare singurul care ar putea fi tolerat ocazional. Ar fi o bucurie enorma pentru multi sa arunce in aer pe cei care distrug paduri si ape. Poate ca de frica unii nu s-ar mai apropia de natura. Nu stiu, reflectez la asta....

Scrie răspuns