ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: ANPA
ar fi devenit nule daca s-ar fi aplicat dispozitia.cum insa ANPA este in continuare institutie de sine statatoare si emite permis,licente de pescuit,contractele incheiate cu asociatiile de pescari din tara(inclusiv cele private)raman valabile pana la data stipulata.se pot rezilia daca nu sunt respectate anumite clauze(ca la orice contract).cei care vor permise pe 2024 modalitatea este aceeasi,singura diferenta este ca pe zonele atribuite(nu concesionate dupa cum sustin anumite persoane)asociatiile au tarife diferite,unele chiar mari,neoferind mai nimic.
La Sibiu aud că ițele sunt tot mai încurcate...sau poate că de fapt devin mai simple.. Nici una dintre cele două asociații nu mai poate elibera Anpa-ul.In cazul asta cred că vom pescui cu permisul de Dunăre.
Oare nu ar fi cazul ca tot e momentul sa facem si noi un protest organizat ?
Meritam sa ne cerem drepturile si poate o sa reusim sa schimbam ceva,zic !
Meritam sa ne cerem drepturile si poate o sa reusim sa schimbam ceva,zic !
albert,aici discutam despre ANPA si rolul ei.
daca avem ceva de reprosat(si sigur avem)este la adresa asociatiilor de pescuit(private ori avps-uri).
dar inafara unor petitii,sesizari nu prea vad altceva.doar boicot(nu mai plateste nimeni cotizatia pe anul in curs)
daca avem ceva de reprosat(si sigur avem)este la adresa asociatiilor de pescuit(private ori avps-uri).
dar inafara unor petitii,sesizari nu prea vad altceva.doar boicot(nu mai plateste nimeni cotizatia pe anul in curs)

Nu vei reusi nimic,de vina e natura umană...Pescuitul asta ar trebui sa fie despre relaxare și deconectare.Pe langa masa mare de pescari care nu vor altceva decat ce am zis înainte,apar periodic indivizi revoluționari care vor sa schimbe,sa transforme sau sa de-a alt înțeles acestei activități.Mare parte din ei sunt mânați doar de ambiții personale sau de dorința de afirmare și prea putini sau spre deloc înțeleg să facă ceea ce trebuie atunci când reușesc să apuce un scaun de conducere.Timpul mi-a demonstrat că uneori nu trebuie sa schimbi nimic,poți avea surpriza ca noul sa fie mai dăunător decât ce era înainte.
din pacate OldSVF are dreptate.comunitate de pescari sportivi din Romania nu este unita.
inclusiv pe acest site se observa dorinta de afirmare gratuita a unora,certurile si raca dintre altii,lauda si figurile unora cu scule de top si ochelarii de mii de euro....repet;nu-i intereseaza comunitatea,doar propriile persoane,pozele pe retelele de socializare,sponsorizarile(in cazul unora).cum putem schimba ceva daca nu mai avem nici macar o publicatie de pescuit,emisiunile care apar pe youtube sunt doar reclama,investitii ori sponsorizari pentru generatiile viitoare 0!
inclusiv pe acest site se observa dorinta de afirmare gratuita a unora,certurile si raca dintre altii,lauda si figurile unora cu scule de top si ochelarii de mii de euro....repet;nu-i intereseaza comunitatea,doar propriile persoane,pozele pe retelele de socializare,sponsorizarile(in cazul unora).cum putem schimba ceva daca nu mai avem nici macar o publicatie de pescuit,emisiunile care apar pe youtube sunt doar reclama,investitii ori sponsorizari pentru generatiile viitoare 0!
Din pacate asa este,ne tenteaza avutia mai mult,sau cat cred altii ca avem/detinem.Dar cred cu tarie ca ne putem impune in fata lor,acolo sus unde stau ei,cei alesi,cred ca e nevoie de o "mica"reforma in pescuit,si mai cred ca daca ne strangem o mana de oameni ne putem cere drepturile..
- johnnybravo
- Moderator
Ce am constatat zilele astea e faptul ca la e-mail-uri ANPA raspunde robotic total pe langa ceea ce intrebi, sa fie oare o lipsa de personal sau de competente?
Aveti careva idee de apele alocate/concesionate pe anul asta de catre asociatii?
Aveti careva idee de apele alocate/concesionate pe anul asta de catre asociatii?