ANPA a trecut la Ministerul Mediului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mircea13
veteran
veteran

ANPA a trecut la Ministerul Mediului

Mesaj de mircea13 » 16 Ian 2013, 08:14

ANPA a trecut la Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice conform HG nr 6 din 09/01/2013 publicata in MO nr 31 din 14/01/2013 art II(1) (1) Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura va fi preluata la Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice.
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Re: ANPA a trecut la Ministerul Mediului

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Ian 2013, 09:17

Cum mama naibii" poate fii un minister al "schimbarilor climatice" ? Ce le face, le coordoneaza si le traseaza o strategie clara de aparitie ?
Scuze de off , da nu te poti abtine in fata tampeniei.

Si da, mi se pare normal ca si "continutul" apelor sa fie la Ministerul mediului

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 16 Ian 2013, 09:30

La cum umfla astia clasa conducatoare si nomenclatura, nu e de mirare sa separe Ministerul Mediului de Ministerul Schimbarilor Clismatice , iar apoi Ministerul Schimbarilor sa treaca la Ministerul de Schimb Valutar iar Ministerul Clismaticelor sa treaca la Ministerul Clismelor si Gargarelor !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 16 Ian 2013, 18:57

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv eliberat de A.N.P.A in anul 2012 si a chitanţei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2013 sau a talonului de pensie, după caz, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

www.anpa.ro

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 16 Ian 2013, 21:03

ANDREI RIGA scrie:Cum mama naibii" poate fii un minister al "schimbarilor climatice" ? Ce le face, le coordoneaza si le traseaza o strategie clara de aparitie ?...
creeaza un climat propice pentru.
ce altceva?

tot offtopic: pe site-ul MMP au schimbat titlul, continutul inca se refera la MMP. deh, clima se schimba lent in timp. ca si naravurile... sau mariile si palariile. iar padurile se taie.
au fost lenesi cu "find and replace", dar vor recupera.
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 16 Ian 2013, 21:51

schimbarile climatice se vad cu ochiul liber si e ok sa fie luate in seama chiar macar in prima faza in denumirea unui minister.
si apoi poa' sa se numeasca oricum numai sa faca ce trebuie la timpul potrivit.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 17 Ian 2013, 20:23

mircea13 scrie:Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv eliberat de A.N.P.A in anul 2012 si a chitanţei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2013 sau a talonului de pensie, după caz, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.

http://www.anpa.ro

nu mai vad niciun cuvant despre asociatii si/sau apele pastorite de acestea...

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 17 Ian 2013, 20:39

keymaker scrie:schimbarile climatice se vad cu ochiul liber si e ok sa fie luate in seama chiar macar in prima faza in denumirea unui minister.
si apoi poa' sa se numeasca oricum numai sa faca ce trebuie la timpul potrivit.
sunt aroganti. un nume nou, de "brand". cum ramane cu padurile din fosta titulatura.
nu ma indoiesc, vor vace ce trebuie la momentul potrivit.
boistean scrie:nu mai vad niciun cuvant despre asociatii si/sau apele pastorite de acestea...
... de parca organismele statului ar trebui sa aiba grija de noi... scopul statului e mult mai inalt, dincolo de definitie.

eu sunt optimist. sigur vom mai pescui...
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 02 Mar 2013, 08:26

ANPA si-a schimbat antetul,vezi cum arata
www.anpa.ro

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 06 Mar 2013, 14:32

Daca ANPA a trecut la Ministerul Mediului oare vor mai da apele de munte la RNP care apartine de Ministerul Agriculturii? :shock:

Scrie răspuns