am inteles!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- junior
am inteles!
Se pare ca n-am cu cine discuta si-mi fac nervi si sperante de mai bine degeaba! Vad ca nici macar sa cadem de comun acord nu se poate.Decat sa ma contrazic cu voi aici pe adevaruri elementare,mai bine actionez si faptele vor vorbi de la sine.Fir intins la braconat,k asta e pescuitul fara permis si multe amenzi usturatoare pt. noi toti de la politisti obtuzi si manjiti care vor bate saua pe pescarii nevinovati prinsi la mijloc.....
am dat de postarile tale pe alte topicuri si sincer nu am inteles nimic. Cat timp tu nu esti coerent chiar nu prea ai cu cine discuta. Bucura-te ca esti unic
Care sunt nemultumirile tale? In afara de "caps lock" si nemultumirea ca pensionarii au permisul de pescuit gratuit nu ai spus mare lucru.
Nu inteleg ce te deranjeaza la pensionari. Dupa o viata de munca e normal sa poata pescui gratuit. Asta nu inseamna ca sunt braconieri. Si asa majoritatea au pensii de mizerie.
Te rog, ca si coleg de forum, sa fii mai concret in exprimare. Multumesc

Care sunt nemultumirile tale? In afara de "caps lock" si nemultumirea ca pensionarii au permisul de pescuit gratuit nu ai spus mare lucru.
Nu inteleg ce te deranjeaza la pensionari. Dupa o viata de munca e normal sa poata pescui gratuit. Asta nu inseamna ca sunt braconieri. Si asa majoritatea au pensii de mizerie.
Te rog, ca si coleg de forum, sa fii mai concret in exprimare. Multumesc
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k