Almanah Avp 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 22 Dec 2008, 14:55

Povestile lui Vijelie erau cunoscute si de pe forum si de pe blog, de catre cei care intrau pe acolo....
Unele articole (nu din cele ale lui Vijelie) sunt subtile si cu ceva trimiteri.....
Speciile prezente in povestiri, preponderent stiuk si salau (biban, avat...., nu prea)...
Pt un incepator nu am vazut nici un articol care sa prezinte exact o tehnica, o naluca, un ansamblu varga-mulineta...
Nimic despre fly...

Nu prea merita!!!

Parerea mea!! :oops:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Dec 2008, 15:07

fishi scrie:@shootgun

Te astept duminica cu barca umflata?
Fishi, nu te hazarda ca Shot are mania tirului la becatzine si talere ori neavand asa ceva pe Tamisa cred ca va lua ca tinta barca ta! Din jepanul lui vechi de vreo 20 de ani va ochi si va aplica corectia de deplasare dupa care "buuuummmmm" si gata, Fishi e scafandru fara voie, ba poate si cu ceva gaurele in veston! Mai bine nu il tenta pe bravul ex-combatant din Irak....Vino cu un ATV ca va nimeri mult mai greu daca faci S-uri printre copacii de sub Tampa.

Scrie răspuns