Alesd
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In larg e greu sa detaliezi. Distantele sunt mari si reperele putine. Sunt multe gropi si multe redicaturi ale fundului. Ideal ar fi sa ai un sonar. N-am. Dupa multe zeci de partide acolo le cam stiu, caci am mers si in trena si am dat si la mana cu tot felul de voblere, twistere sau linguri. Oricum, nu cred ca stiu jumatate din fundul lacului ala. La fata locului pot sa arat gropile care le stiu, pe net mi-e imposibil.
In plus n-am trecut niciodata de jumatatea lacului, catre baraj.
In plus n-am trecut niciodata de jumatatea lacului, catre baraj.
- RaresDumitru
- utilizator constant
Cum zicea si Mihai, e greu sa iti dau puncte de reper. In larg merge pe incercate. Alta varianta nu ai. Si dupa multe partide de pescuit o sa inveti ce si cum, unde este groapa sau pragul, care este voblerul potrivit, etc.
Sau exista varianta b, adica sa mergi cu cineva care cunoaste locurile si de la care sa furi meserie, eu asa fac
.
Sau exista varianta b, adica sa mergi cu cineva care cunoaste locurile si de la care sa furi meserie, eu asa fac

raspuns alesd
O.k.domnilor,am priceput.Probabil voi merge cealalta saptamina ,atunci vom discuta la concret in ceea ce ma priveste.
Pina atunci am mai putea 'birfi' daca nu va enervez prea tare.
Fara a fi pisalog nu am auzit nici un comentariu vis a vis de nivelul apei(care in 17.09 a fost foarte ridicat]
Cele bune.[si celor care numai citesc si nu scriu nimic pe acest minunat forum]
Pina atunci am mai putea 'birfi' daca nu va enervez prea tare.
Fara a fi pisalog nu am auzit nici un comentariu vis a vis de nivelul apei(care in 17.09 a fost foarte ridicat]
Cele bune.[si celor care numai citesc si nu scriu nimic pe acest minunat forum]