Album,voblere hand made
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Album,voblere hand made
Eu nu inteleg o chestie.S-a mai creat un topic, ptr ca lurebuilderii sa-si prezinte acolo creatiile.De ce apar in ambele topicuri de la Album?Pe mine unul, nu ma intereseaza acest fenomen, si probabil mai sunt si altii ca mine.Eu vreau sa vad la "Album" poze cu pesti, locuri, peisaje,etc.Sunt mai greu de urmarit astfel de poze daca sunt afisate 2-3 voblere pe zi.Asa ca daca este posibil,afisati voblerele hand made, pe topicul creat ptr ele, astfel incat, cei interesati le pot vedea acolo.
Multumesc!
Multumesc!
acum fara suparare dar de la voblere pleaca tot pescuitul....
vrei sa vezi peisaje , pesti , etc si nu vrei sa vezi voblere pai fara voblere nu se poate spinning . sa se separe galeriile ar fi frumos pt ca vad ca incurca "cica" pe prea mult lume , care nu doreste sa vada sau rateaza anumite poze. Respect !

Se poate ... Voblerele expuse ma fac invidios si apreciez mult migala cu care "meseriasii" le construiesc (se vede in produsul final). Insa cosider ca e mai bine sa nu fie amestecate pozele cu peisaje, cu pesti, cu naluci, cu pescari, cu... Vizitez foarte des "naluci hand made", dar chiar acum la galeria membrilor este: un vobleras super, un somn african, un vobler cu accesorii ...Nu se leaga. Parerea mea cu scuzele de rigoare.OvidiuRus scrie: pai fara voblere nu se poate spinning . sa se separe galeriile ar fi frumos pt ca vad ca incurca "cica" pe prea mult lume , care nu doreste sa vada sau rateaza anumite poze. Respect !

eu zic sa fie inca o galerie, nu o subcategorie.. sa fie total separate..si atunci sa intre fiecare in care vrea..... vrea pesti vii sa intre acolo.. vrea naluci sa intre la naluci si gata.
sauuuuu: postati cate 2-3-4-5-6- pesti pe zi... si atunci in galerie or sa fie patru ( din patru!) fotografii cu pesti vii!..dar asa.. cate un peste din cand in cand. un peisaj..iar un peisaj... normal sa fie mai multe naluci( si stati asa.. ca inca nu am postat mustele!

gene3004 scrie:![]()
eu zic sa fie inca o galerie, nu o subcategorie.. sa fie total separate..si atunci sa intre fiecare in care vrea..... vrea pesti vii sa intre acolo.. vrea naluci sa intre la naluci si gata.
sauuuuu: postati cate 2-3-4-5-6- pesti pe zi... si atunci in galerie or sa fie patru ( din patru!) fotografii cu pesti vii!..dar asa.. cate un peste din cand in cand. un peisaj..iar un peisaj... normal sa fie mai multe naluci( si stati asa.. ca inca nu am postat mustele!)

S'altare și bunăstare !