ALARMA: UN NOU TIP DE BRACONAJ

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 25 Ian 2005, 16:05

cum era cantecul ala ? "daca's fi pentr-ozi presedinte..."

:roll:
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 25 Ian 2005, 16:26

ovidiu14 scrie:cum era cantecul ala ? "daca's fi pentr-o zi presedinte..." :roll:
in aceeasi dimineata sper sa dai un decret prin care sa ma numesti ambasador itinerant pe probleme de pescuit sportiv/recreativ. pe vreo 20 de ani, asa...

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 25 Ian 2005, 17:37

Stimati colisteni,

Stiu ca se pot face actiuni sub mai multe feluri. Eu dau doar un exemplu. Poate il vede Dan si face ceva asemnator.
Pe siteul organizatiei al carui membru fondator sunt ... NSA exista asemnea scrisori deschise.

http://www.norwegian-salmon.com/salmon/index-en.php
Un ex: http://www.norwegian-salmon.com/salmon/ ... p?recID=14

Deci o scrisoare de genul asta ar avea mai mult efect ... cred eu. Daca toti cei inscrisi pe acest Forum ar trimite un e-mail ... s-ar strange cateva sute. :) Plus ca se poate face si o traducere in engleza si atunci asi putea si eu de aici sa atat Vichingii sa se alature actiunii. O pot face pe mai multe siteuri in acelasi timp. De asemena Dan poate apela la cunostinte pe siteuri de limba engleza si sa indemne la participare.

O scrisoare deschisa, gata facuta la care doar numele si adresa de e-mail trebuie complectate este simpla si oamenii o semneaza. Altfel ... am rentineri.

Ce ziceti?
Fir intins!
Borealis F

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 25 Ian 2005, 17:40

In urma cu un an am vazut un anunt un ziar dat de GARDA DE MEDIU cum ca ar primi colaboratori voluntari.
Am vrut sa ma duc si eu la ei, dar am ramas doar cu intentia, n-am avut timp.
Stiu ca aceasta instituie a Ministerului mediului, cu filiale in fiecare judet se ocupa si de braconaj.
N-ar fi rau sa cautati fiecare numaru de telefon pt orasul sau, sa vedem ce se poate face si in directia asta.

P.S. nu stiti, carbidu s-a mai ieftinit de cand a scazut pretu la benzia? hehe

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 25 Ian 2005, 17:42

Petru, cred ca se poate si asa. Ce este acela un colistean?

liviu
utilizator constant
utilizator constant

/???

Mesaj de liviu » 25 Ian 2005, 18:42

In urma cu un an am vazut un anunt un ziar dat de GARDA DE MEDIU cum ca ar primi colaboratori voluntari.
Am vrut sa ma duc si eu la ei, dar am ramas doar cu intentia, n-am avut timp.
Stiu ca aceasta instituie a Ministerului mediului, cu filiale in fiecare judet se ocupa si de braconaj.
N-ar fi rau sa cautati fiecare numaru de telefon pt orasul sau, sa vedem ce se poate face si in directia asta.

sigur se poate asa ceva?
mi-ar place sa-mi maresc numarul de dusmani ....dar macar stiu ca am salvat sute de reproducatoi ...stiuca,salau,crap si chiar somn....nenorocitii s-au apucat de greblat oltul ....si au rezultate....nu poti sa zici...dar pacat....mare pacat...de filiala nu se pune problema...baietasii vaneaza rate sau mai stiu ce si braconierii la 300 m distanta trag cu plasele ...dar noaptea nu se pot vedea unii pe altii... :lol:

+
MARlACHI

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 26 Ian 2005, 08:43

Faza cu twisterul ca acoperire la japca nu e noua. La vecinii dinspre apus (Ungaria), pe multe balti private e interzis pescuitul la twister tocmai din aceasta cauza. :? Pescarii de buna credinta degeaba protesteaza, administratorii de balti nu vor sa riste :evil:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 26 Ian 2005, 09:57

@ Bogdank !
Pai nu sti ca la Dunare faza cu twisterul e cea mai plauzibila ? S-au sa tina galeata cu pestisori langa ei ? pune un peste in tripla si sa zica ca da la montura ! . Dar am uitat ca la Donau' ii dor mainile sa dea la hatza !!! :lol: :lol: :cry:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 26 Ian 2005, 11:46

I-am si filmat! Ii vezi cu o galeata cu 3 pestisori nenorociti si cind treci de el, incepe sa coseasca. Cu jig inca nu am vazut. Niciodata nu e prea tirziu :evil:

Scrie răspuns