AGVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
francisc
utilizator nou
utilizator nou

AGVPS

Mesaj de francisc » 17 Aug 2005, 01:58

Salutare tuturor pescarilor romani!
M-ati lasat dom'le "masca." N-am cuvinte. 1500 inregistrati pe forum?! Uau!
Incredibil.
Avem si noi vanatorii un forum, sunt vreo 150 pe el si au inceput sa discute si ei problemele ce le au. Adica sa discutam, numai ca eu nu prea contez ca nu sunt in tara, conteaza ei sa-si rezolve acolo problemele.
Bineinteles ca se discuta despre AGVPS si desfiintarea sa.
Acuma eu nu v-am citit toate mesajele ca sunt prea multe, insa am inteles esenta: PESCARII SUNT NEMULTUMITI. Ei, sa va soptesc ceva: si vanatorii sunt nemultumiti.
Eu sunt si putin pescar si cred ca multi vanatori sunt si pescari, ca la o adica este dragostea de natura, outdoors, cum spun americanii. Probabil ca stiti ca in lumea larga vanatul si pescuitul sunt inca impreuna. Uite aici, in SUA sunt gospodarite de catre xxx & Wildlife Agencies.
Ce bine ar fi sa se faca gospodarirea in comun si in RO, ca tot suntem in teren, nu? Insa sa se faca cu competenta si cu respect pentru folositorii resurselor = pescari si vanatori. Eu de pilda ma gandesc sa ma intorc acasa la pensie si sa fac gospodarire cinegetica moderna dar in acelasi timp intentionez sa umplu si toate canalele, raurile si baltoacele din zona cu peste.
Din pacate la ora actuala vanatul si pestele Romaniei a incaput pe mana unor mafioti, insa pestele nefiind asa de important nici interesul mafiotilor pentru el nu este mare. Cu vanatul ce sa va mai spun...
Baieti, eu va admir si va urez succes la schimbarea situatiei, ca trebuie schimbata cumva.
Francisc Castiov

Septimiu
senior
senior

Re: AGVPS

Mesaj de Septimiu » 17 Aug 2005, 08:03

francisc scrie: Eu sunt si putin pescar si cred ca multi vanatori sunt si pescari, ca la o adica este dragostea de natura, outdoors, cum spun americanii. Probabil ca stiti ca in lumea larga vanatul si pescuitul sunt inca impreuna. Uite aici, in SUA sunt gospodarite de catre xxx & Wildlife Agencies.
Ce bine ar fi sa se faca gospodarirea in comun si in RO, ca tot suntem in teren, nu? Insa sa se faca cu competenta si cu respect pentru folositorii resurselor = pescari si vanatori.
Pai la noi tocmai asta se doreste... separarea vanatorilor de pescari pentru ca pana acum au fost impreuna (si inca mai sunt) si tot timpul au fost discutii ca banii pescarilor ajung la vanatori si viceversa.

francisc scrie:Eu de pilda ma gandesc sa ma intorc acasa la pensie si sa fac gospodarire cinegetica moderna dar in acelasi timp intentionez sa umplu si toate canalele, raurile si baltoacele din zona cu peste.
Doamne ajuta!

Scrie răspuns