AGVPS si-a tras site

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dan f. Secosan
utilizator nou
utilizator nou

AGVPS si-a tras site

Mesaj de Dan f. Secosan » 15 Iul 2006, 18:38

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Iul 2006, 18:53

mda. iata si un pasaj din pagina principala:

"Prin pescuit sportiv se înţelegea pescuitul efectuat în scop de agrement de orice persoană, membru al Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, pe bază de permis eliberat de aceasta, pentru bazinele şi zonele piscicole pe care le avea în folosinţă. De asemenea, pescuitul sportiv se putea exercita pe bază de autorizaţie eliberată de MEFMC pentru bazinele aflate în administrarea directă a unităţilor din subordine, exceptând păstrăvăriile, cu plata taxelor legale (Art. 16)"

mi-am permis sa subliniez textul... :? :!:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Iul 2006, 22:52

Au avut si forum ... si dupa ce si-au luat-o pe forum din partea mai multor pescari si vanatori l-au inchis ...
"Oprit temporar pentru actualizare subiecte.
Multumim pentru intelegere."

Au demonstrat ca nu sunt capabili de dialog.
S'altare și bunăstare !

gabibrb
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gabibrb » 16 Aug 2006, 21:49

Da, dar au "contact" unde eu unul m-am "golit" putin...
Neseriosi...

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 17 Aug 2006, 15:08

Au contact pentru a te goli mai usor si rapid pacat ca au inchis forumul sa vezi ce era acolo.Nu se merita sa-ti mai bati capul cu ei daca il au in echipa pe JIJI STEFAN asta spune totul.E bine ca un"CRAPAR" a ajuns pe site de rapitori asta e un lucru bun diversifici activitatea de pescuit.GOOD LOCK.Cu stima Niklai.

zaman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de zaman » 06 Oct 2006, 19:31

dupa cum stim toti AGVPS a luat finta in anul1948 pe timpul comunistilor ,prin preluarea abuziva a fondurilor de pescuit si vanatoare.Dupa revolutia din 1989 au continuat sa functioneze in aceasi maniera comunista, sper sa intelega ca vremea AGVPSului a apus ,ii sfatuiesc sa-si inchida activitatea, deoarece in curind vor ramane fara fondurile de pescuit si vanatoare

Scrie răspuns