AGVPS si-a tras site
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
mda. iata si un pasaj din pagina principala:
"Prin pescuit sportiv se înţelegea pescuitul efectuat în scop de agrement de orice persoană, membru al Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, pe bază de permis eliberat de aceasta, pentru bazinele şi zonele piscicole pe care le avea în folosinţă. De asemenea, pescuitul sportiv se putea exercita pe bază de autorizaţie eliberată de MEFMC pentru bazinele aflate în administrarea directă a unităţilor din subordine, exceptând păstrăvăriile, cu plata taxelor legale (Art. 16)"
mi-am permis sa subliniez textul...

"Prin pescuit sportiv se înţelegea pescuitul efectuat în scop de agrement de orice persoană, membru al Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, pe bază de permis eliberat de aceasta, pentru bazinele şi zonele piscicole pe care le avea în folosinţă. De asemenea, pescuitul sportiv se putea exercita pe bază de autorizaţie eliberată de MEFMC pentru bazinele aflate în administrarea directă a unităţilor din subordine, exceptând păstrăvăriile, cu plata taxelor legale (Art. 16)"
mi-am permis sa subliniez textul...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Au contact pentru a te goli mai usor si rapid pacat ca au inchis forumul sa vezi ce era acolo.Nu se merita sa-ti mai bati capul cu ei daca il au in echipa pe JIJI STEFAN asta spune totul.E bine ca un"CRAPAR" a ajuns pe site de rapitori asta e un lucru bun diversifici activitatea de pescuit.GOOD LOCK.Cu stima Niklai.
dupa cum stim toti AGVPS a luat finta in anul1948 pe timpul comunistilor ,prin preluarea abuziva a fondurilor de pescuit si vanatoare.Dupa revolutia din 1989 au continuat sa functioneze in aceasi maniera comunista, sper sa intelega ca vremea AGVPSului a apus ,ii sfatuiesc sa-si inchida activitatea, deoarece in curind vor ramane fara fondurile de pescuit si vanatoare