accident pe Dunare

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

allspark
junior
junior

Mesaj de allspark » 11 Iul 2008, 20:34

Daca esti bun inotator la 13-15 grade temperatura apei iesi sigur la mal pe o balta fara curent, chiar daca ai o distanta mare de parcurs. Pe Dunare nu cred ca reusesti sa faci mai mult de 5-600 de metri la temperatura aia inainte sa te lase puterile, daca esti bine antrenat. Conteaza si ce valuri sunt, daca ai sau nu prezenta de spirit sa te dezbraci (hainele ude te incurca mult) etc.

Daca vrei sa fii relativ safe, cu costum de neopren+vesta trebuie sa ai grija doar sa nu te toace vreo barja.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Iul 2008, 13:19

allspark, aseara am venit din balta ,Giurgiu ,Lungu, crima de cald nu nea ajuns berea :!: :!: Asa ca in februarie ,aprilie desi porti haine groase, mai ales la spin trebuie sa ai libertate de miscare.Ai pus pe tine un costum de neopren :?: ,esti ca si bagat gips ,in afara ca in acea perioada nu se bea decit rachiu ,hainele ude ,asa cum ai spus au jde mii de kile.Neprevazutul face parte din scenariu totul este , sa se termine cu bine.Azi chiar azi fac 50 de ani de cind merg la pescuit .Stiu bine ziua si ,o sarbatoresc de 2 ori.Un bun prieten imi spune si spune si tagmei "ba asta ,nu e bolnav , e posedat de pescuit" dar asta intr-o alta discutie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

allspark
junior
junior

Mesaj de allspark » 13 Iul 2008, 17:41

Didel, in costume de neopren inoata scafandii :wink:. Neplacut la ele e ca transpiri daca sunt uscate, nu ca te-ar tine ca-n ghips.

Scrie răspuns