A.G.V.P.S DESFINTAT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 12 Iun 2008, 21:45

Precum se vede ... treaba e destul de serioasa ... si trebuie tratata ca atare > :evil:

Asa ca cel mai bine ar fi sa se faca un troc ... la fiecare AGVPS desfiintat sa desfiinteze si ceilalti 2 federatii (ca au de unde :twisted: ) :!:

Daca reprezentati intr-adevar interesele pescarilor ... cred ca asta ar fi spre binele lor ! :lol: :shock: :lol:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 12 Iun 2008, 21:55

- astia de ajvps din zona mea ...se pare ca nu sunt informati ca s-au desfiintat.....n-au nici o reactie , nici o treaba......parca nu s-a intamplat nimic, isi vad de program in continuare..........
- lucrul acesta nu cred ca trebuie sa influenteze noile asociatii care exista la noi pe linga ajvps, ei pot sa lucreze nestingheriti , nu cred ca ii opreste cineva , chiar daca ceilalti de la ajvps nu se opresc din activitate ....
- nebunie ....sa astepti sa inchida unii taraba sa poti sa te apuci tu de treaba...ce chestie !!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Iun 2008, 22:00

Topicul asta a inceput prost si a continuat tot asa.
Nu am vazut nici un argument valabil care sa sustina faptul ca AGVPS a fost desfiintat. A nu se intelege ca m-ar deranja sa fie adevarat.
Asadar pana nu se intampla de-adevaratelea v-as ruga sa nu mai faceti afirmatii hazardate.
Apropos; mai pleaca lotul de spinnig la campionatul mondial trimis de selaru? Unii spun ca nu.
Sunt convins ca in eventualitatea in care AGVPS s-ar desfiinta iar ca si consecinta lotul de spinning din turneul AVP nu ar mai avea acces la campionatul mondial deoarece AGVPS era singura entitate din Ro afiliata la FIPS ed, se va gasi cumva o solutie.
Cel mai probabil, FNPSR se va oferi sa sprijine cu generozitate acest valoros lot si ii va asigura accesul la campionatul mondial. :twisted:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Iun 2008, 07:01

Cel mai probabil, FNPSR se va oferi sa sprijine cu generozitate acest valoros lot si ii va asigura accesul la campionatul mondial.
Exact cum a trimis lotul propriu anul trecut in Laponia :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 13 Iun 2008, 07:21

Tavi scrie:Cel mai probabil, FNPSR se va oferi sa sprijine cu generozitate acest valoros lot si ii va asigura accesul la campionatul mondial. :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cred ca glumesti !
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Iun 2008, 08:21

Tavi scrie:Cel mai probabil, FNPSR se va oferi sa sprijine cu generozitate acest valoros lot si ii va asigura accesul la campionatul mondial. :twisted:
"Cand va puneti de acord donez si eu 10 milioane. " acest citat este deja celebru :roll:
reprezentantul FNPSR sprijina actiunea de populare initiata pe forum :cry: :cry: :cry: Acum e drept ca nu stiu daca o sprijina cu ajutorul fnpsr sau in nume propriu. Dar daca o face prin FNPSR ar fi bine sa-i ramana ceva si pt lotul de spin al Romaniei :wink:
p.s. daca am facut ceva greseli si am incurcat borcanele (apsalba= reprezentant fnpsr) imi cer scuze anticipat :!:

Scrie răspuns