A FOST SI A MAI FI ESSOX4EVER !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
Edwin,
Aluzia ta super-transparenta nu ma atinge. Faptul ca niciodata nu am discutat cu tine (aici, la telefon sau personal), dar ma vad "atacat" de tine, ma face sa adopt aceeasi atitudine si in viitor in ceea ce te priveste.
Felicitari pt efortul de a te deplasa pe baltoaca aia, pentru concurs. Eu am preferat sa ma duc intr-un loc unde s-a prins, se prinde si se va prinde stiuca. Pentru viitorul concurs la care te vei duce iti doresc sa prinzi la fel de multe stiuci, dar mai mari.
Aluzia ta super-transparenta nu ma atinge. Faptul ca niciodata nu am discutat cu tine (aici, la telefon sau personal), dar ma vad "atacat" de tine, ma face sa adopt aceeasi atitudine si in viitor in ceea ce te priveste.
Felicitari pt efortul de a te deplasa pe baltoaca aia, pentru concurs. Eu am preferat sa ma duc intr-un loc unde s-a prins, se prinde si se va prinde stiuca. Pentru viitorul concurs la care te vei duce iti doresc sa prinzi la fel de multe stiuci, dar mai mari.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Wavedancer
- veteran
Sa prinzi ...
Wavedancer, daca te ai ofensat, e problema ta, dar noi, ungurii avem o vorba: "de nu-i camasa ta , n-o lua pe tine!!!!!"
Iar dac crezi ca ti s-a potrivit, vezi si parerea altora.
Ce priveste stiuca ce o sa prind ... om trai si om vedea
Iar dac crezi ca ti s-a potrivit, vezi si parerea altora.
Ce priveste stiuca ce o sa prind ... om trai si om vedea

- Wavedancer
- veteran
-
- junior
Asta a fost exact genul de concurs care-mi place mie: nu s-a prins nici un peste. Daca stiam participam si eu, da' nu e timpul pierdut.inteleg ca se va reedita. daca ajung cu vreo stiuca acasa nevasta-mea crede ca am fost la femei. iar te duci la peste? cat stai? Si io: nu stiu! sa vad daca-mi plac fetitele...
MARLE SI FETE
Vorba ta, de ce sa-i prinzi, daca tot le dai drumu? Mai bine stai cu o cotoharla, decat sa prinzi una marla 

- costica_fishing
- veteran
duminica, 28 noiembrie - REVENGE!
Multumesc domnilor pentru aprecieri, iata cum au stat lucrurile:
Am dat cu: Skill SPL II, (UL 1/32 - 1/8g, da la Iliuta - Thanks!)
Mulineta Bass Pro MicroLite. - luata la sugestia lui Wave.
Fir multi Fireline de 6 lbs. - luat la sugestia lui Jean (ma rog, nu aveau de 4 Lb
).
Leader de fluorcarbon de 0,30 - luat de la Aquamania - sugestia lui W.
jig de 5 g pe carlig Mustad de 2/0. - gasit la intamplare.
shad alb sidefiu de 5 cm MT (cu cea pete verzi pt ca statuse in cutie uitat langa unele chartreuse!)
dupa capul meu
Fara struna! Fara agrafa! numai un snap!
O intepatura cand punea botu si inca una cand se apropia de mal.
stiucile (cam vreo 7 buc) au avut intre 0,5 si 2 kg.
Partea proasta:
Alea 2 pe care le-am carat acasa (erau mai acatarii si s-au zbatut mai tare, de unde si-au cam facut gura cam zdrente) ERAU PLINE DE ICRE.
KKT!
Am mai prins stiuca in decembrie, dar, fiind in delegatii, le dadeam drumul (ca doar n-o sa le curat la hotel).
Pacat. Cred ca e cazul sa le iertam!
Am dat cu: Skill SPL II, (UL 1/32 - 1/8g, da la Iliuta - Thanks!)
Mulineta Bass Pro MicroLite. - luata la sugestia lui Wave.
Fir multi Fireline de 6 lbs. - luat la sugestia lui Jean (ma rog, nu aveau de 4 Lb

Leader de fluorcarbon de 0,30 - luat de la Aquamania - sugestia lui W.
jig de 5 g pe carlig Mustad de 2/0. - gasit la intamplare.
shad alb sidefiu de 5 cm MT (cu cea pete verzi pt ca statuse in cutie uitat langa unele chartreuse!)

Fara struna! Fara agrafa! numai un snap!
O intepatura cand punea botu si inca una cand se apropia de mal.
stiucile (cam vreo 7 buc) au avut intre 0,5 si 2 kg.
Partea proasta:
Alea 2 pe care le-am carat acasa (erau mai acatarii si s-au zbatut mai tare, de unde si-au cam facut gura cam zdrente) ERAU PLINE DE ICRE.
KKT!
Am mai prins stiuca in decembrie, dar, fiind in delegatii, le dadeam drumul (ca doar n-o sa le curat la hotel).
Pacat. Cred ca e cazul sa le iertam!