A cui e delta?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

aspius
junior
junior

A cui e delta?

Mesaj de aspius » 12 Oct 2010, 17:56

O intrebare, nascuta din frustrarea unei iesiri esuate.

Se zvonea ca Vantu, Nastase, Mazare, Nicusor Constantinescu, Raduta, au influenta in Delata Dunarii....

Si totusi, voi ce stiti?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Oct 2010, 20:14

Din pacate Delta este a braconierilor !!!
Cred ca sunt foarte multi, care stiu mult mai bine si mult mai mult decat eu ...

rine
veteran
veteran

Re: A cui e delta?

Mesaj de rine » 12 Oct 2010, 20:26

aspius scrie:O intrebare, nascuta din frustrarea unei iesiri esuate.

Se zvonea ca Vantu, Nastase, Mazare, Nicusor Constantinescu, Raduta, au influenta in Delata Dunarii....

Si totusi, voi ce stiti?
sigur o parte (din chilia,tataru,cernovca,rosca-buhaiova) sunt a lui raduta.mai bine zis a "asociatiei zimbrul" la care nu am auzit pe cineva sa fie membru dar pe chitante asa scrie.deci partea de nord a deltei.gurile de la sf. ghe. si lacul obretin "d-nl" deputat verbina.nastase a pierdut (de fapt cumnatul lui ) concesiunea pe razelm si sinoe.restul... deltei... nu stiu sa fie a altu-ia decat a noastra :!: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Oct 2010, 20:34

Braconier si braconier sef :wink: .... Parca lacul raduta a fost populat cu crapii prinsi din Dunare, si din Delta ... oare de unde au primit infectia pestii, si au murit cu sutele ??? Populare legala ....

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 14 Oct 2010, 08:44

... foarte discutat subiect.....
SOV si-a tras si el o bucata, la Holbina.
RX6 & Daiwa SS owner!

bogdan2fast
junior
junior

Mesaj de bogdan2fast » 16 Oct 2010, 20:15

hotelul sulina si campingul rosu tot sov

rarescyp
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rarescyp » 20 Oct 2010, 15:51

delta....care ar trbui sa fie poate cel mai important obiectiv turistic din sud-estul Europei, este doar o particica oarecare din Romania care incet dar sigur isi pierde din farmecul ei de altadata....poluarea Dunarii, gunoaiele turistilor, lipsa de interes a autoritatilor, neputinta doanei ministru a turismului; toate acestea distrug poate unul din cele mai minunate locuri din lume

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 20 Oct 2010, 17:43

delta nu este a mea si nici a voastra, este a urmasilor urmasilor nostri! adaptare dupa delavrancea :lol:
poate asa ar trebui gandit
dar a oricarui ar fi este frumoasa.chiar daca nu prindem peste eu personal o indragesc si sper in continuare sa merg an de an desi vad ca incep so ingradeasca.ba ca nu ai voie cu cortul,ba ca doar in locuri speciale,ba porcina,ba aviara,ba cianura ba nastase ba ecologisti ba sa mergem doar cu hoteluri plutitoare ba fara barca cu vasle fara gudron bla bla bla ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Noi 2010, 21:54

Uite a cui e Delta! Omul e din Sulina, maaaare pescar de crap si stiuca! :twisted: Si cu mare respect pentru pestii deltei ,dupa cum se vede din poza...
Imagine

Ps: poza asta am primit-o cu dedicatie ,ca sa vad cica cum stie omul sa rupa stiuca-n Delta! :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Noi 2010, 22:04

Si cati or mai fi din astia :evil:Asta ar merita sa-l chinuie si pe el cineva exact la fel. :evil:

Scrie răspuns