A cui e delta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
A cui e delta?
O intrebare, nascuta din frustrarea unei iesiri esuate.
Se zvonea ca Vantu, Nastase, Mazare, Nicusor Constantinescu, Raduta, au influenta in Delata Dunarii....
Si totusi, voi ce stiti?
Se zvonea ca Vantu, Nastase, Mazare, Nicusor Constantinescu, Raduta, au influenta in Delata Dunarii....
Si totusi, voi ce stiti?
Re: A cui e delta?
sigur o parte (din chilia,tataru,cernovca,rosca-buhaiova) sunt a lui raduta.mai bine zis a "asociatiei zimbrul" la care nu am auzit pe cineva sa fie membru dar pe chitante asa scrie.deci partea de nord a deltei.gurile de la sf. ghe. si lacul obretin "d-nl" deputat verbina.nastase a pierdut (de fapt cumnatul lui ) concesiunea pe razelm si sinoe.restul... deltei... nu stiu sa fie a altu-ia decat a noastraaspius scrie:O intrebare, nascuta din frustrarea unei iesiri esuate.
Si totusi, voi ce stiti?

-
- junior
delta....care ar trbui sa fie poate cel mai important obiectiv turistic din sud-estul Europei, este doar o particica oarecare din Romania care incet dar sigur isi pierde din farmecul ei de altadata....poluarea Dunarii, gunoaiele turistilor, lipsa de interes a autoritatilor, neputinta doanei ministru a turismului; toate acestea distrug poate unul din cele mai minunate locuri din lume
delta nu este a mea si nici a voastra, este a urmasilor urmasilor nostri! adaptare dupa delavrancea
poate asa ar trebui gandit
dar a oricarui ar fi este frumoasa.chiar daca nu prindem peste eu personal o indragesc si sper in continuare sa merg an de an desi vad ca incep so ingradeasca.ba ca nu ai voie cu cortul,ba ca doar in locuri speciale,ba porcina,ba aviara,ba cianura ba nastase ba ecologisti ba sa mergem doar cu hoteluri plutitoare ba fara barca cu vasle fara gudron bla bla bla ...

poate asa ar trebui gandit
dar a oricarui ar fi este frumoasa.chiar daca nu prindem peste eu personal o indragesc si sper in continuare sa merg an de an desi vad ca incep so ingradeasca.ba ca nu ai voie cu cortul,ba ca doar in locuri speciale,ba porcina,ba aviara,ba cianura ba nastase ba ecologisti ba sa mergem doar cu hoteluri plutitoare ba fara barca cu vasle fara gudron bla bla bla ...
Uite a cui e Delta! Omul e din Sulina, maaaare pescar de crap si stiuca!
Si cu mare respect pentru pestii deltei ,dupa cum se vede din poza...

Ps: poza asta am primit-o cu dedicatie ,ca sa vad cica cum stie omul sa rupa stiuca-n Delta!

Ps: poza asta am primit-o cu dedicatie ,ca sa vad cica cum stie omul sa rupa stiuca-n Delta!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.