112

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 11 Dec 2007, 17:38

MihaiV scrie: off-topic: da si mie numarul ala
Initial m-am gandit sa-ti dau MP dar apoi mi-am zis ca poate sunt interesati si altii.
Chiar daca este off topic :wink:
Prima oara am sunat la 112 si dupa ce mi-au ascultat povestirea,mi-au luat datele si locatia,m-au redirectionat catre un serviciu de politie rutiera(cred ca era postul ala mare de la Albesti).
In Bucuresti am sunat la 9544.
Din cate mi-au zis politistii, 955 este numarul Biroului Politiei Rutiere Romane.
Mai exista pe masinile unor firme niste stikuri cu un numar catre acea firma,unde ii poti reclama pe soferii angajati.De exemplu Coca -Cola are 0800-800-800, daca nu ma insel.
Acum daca tot sunt off,sa mai zic ca astia de la 112 sunt foarte serviabili.In primavara asta,in plina prohibitie,am vazut chiar sub podul de la Giurgeni,cum niste "baieti destepti" dadeau cu prostovolul pe Dunare.Am sunat la 112 si dupa identificari si redirectionari mi-au dat legatura cu Politia Fluviala de la Harsova.Tipul m-a ascultat si a zis ca o sa se ia masuri.
Am stat sa vad cu ochii mei minunea.
Si am vazut-o :shock: :shock: dupa vreo jumate de ora,a aparut o salupa de Politie Fluviala care i-a interceptat pe flacai,desi incercau sa fuga cu barca.Mai departe nu mai stiu cum s-a rezolvat,dar miracolul pentru mine s-a produs.
Autoritatile chiar reactioneaza :shock: :shock:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 11 Dec 2007, 17:56

Fii antena!
Daca suni la 112, esti redirectionat la serviciul competent material/functional/teritorial. Potrivit normelor interne, orice apel care le vine redirectinat de pe 112 trebuie insotit de raport - masurile luate, solutionare, raport de deplasare, CFL (cercetare la fata locului), etc.
Ca sa fiu mai clar: dac suni la sectia de politie de unde stai tu pe nr. local, o sa te trimita automat la plimbare (numai sa nu sesizezi cine stie ce nenorocire) De exemplu, spui ca vecinul tulbura linistea publica. - Evident, o sa-ti spuna ca trimit un echipaj, si-ti inchid tel. in nas fara sa te mai intrebe si adresa :)
Daca suni, in schimb, pe 112 - o sa vezi imediat diferenta.
Treaba verificata!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Dec 2007, 18:16

meas scrie:
MihaiV scrie: off-topic: da si mie numarul ala
Initial m-am gandit sa-ti dau MP dar apoi mi-am zis ca poate sunt interesati si altii.
Chiar daca este off topic :wink:
io nu sunt interesat !!!
rog si io un moderator sa-i invete pe astia cum sa isi faca topic nou pentru numere de urgenta,...
dupa ce l-am dat afara pe pikeman,:( cred ca pot sa zic ca e topicul meu...
altfel de acum incolo o sa ma simt liber sa zic oricand, orice, pe orice topic indiferent de tema...
ii arat io, daca trebe, lu' pikeman, cum se ia ban... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Dec 2007, 18:36

mersi :bere:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Dec 2007, 18:46

acu dupa ce ameninti moderatorii le dai bere? :lol:

On topic, buna ideea cu 112. :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Dec 2007, 18:55

dupa ce l-am dat afara pe pikeman