10-11 iunie 2011 - Targul de weekend al pescarilor !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
10-11 iunie 2011 - Targul de weekend al pescarilor !
Invitatie 10-11 iunie 201
TARGUL DE WEEKEND AL PESCARILOR
Va oferim: NOUTATI, OPORTUNITATI, DEMONSTRATII, FIDELIZARE, SOCIALIZARE !
MIM TEAM va invita in zilele de 10 si 11 iunie 2011 la o degustare de vin CRAMA OPRISOR si DOMENIILE OSTROV precum si la prezentarea ultimelor noutati MIM TEAM sosite in Romania, impreuna cu demonstratiile aferente. Cu aceasta ocazie, se vor lansa cardurile de fidelitate MIM TEAM veti putea testa lansete, naluci in piscina din incinta ,veti beneficia de oportunitati de achizitie cu caracter exclusiv si veti putea degusta vinuri de calitate. Primii 10 “curajosi” ai fiecarei zile vor beneficia de o partida de pescuit la stiuca si salau in acumularea Milotina in sistem catch & release alaturi de echipa MIM TEAM din care nu va lipsi Lucian Constantin Gyorg in datele de 24 si 25 iunie 2011
Intrarea este libera !
Organizator: MIM TEAM
Parteneri:
Revista AVENTURI la PESCUIT
GOODWINE ROMANIA’S WINE FAIR
DOMENIILE OSTROV
CRAMA OPRISOR
Participanti MEDIA:
TV – FISHING & HUNTING TV
TV – Pescuit si Vanatoare
TV InfoPescar
Program: 10 iunie 2011 orele : 12:00 – 17:00
11 iunie 2011 orele : 10:00 – 16:00
Locatia: Otopeni, Str.Avram Iancu nr 17 Jud Ilfov
Contact si harta : www.xxx.ro
Informatii suplimentare la 0314254135
Tel Gyorg: 0766344404
TARGUL DE WEEKEND AL PESCARILOR
Va oferim: NOUTATI, OPORTUNITATI, DEMONSTRATII, FIDELIZARE, SOCIALIZARE !
MIM TEAM va invita in zilele de 10 si 11 iunie 2011 la o degustare de vin CRAMA OPRISOR si DOMENIILE OSTROV precum si la prezentarea ultimelor noutati MIM TEAM sosite in Romania, impreuna cu demonstratiile aferente. Cu aceasta ocazie, se vor lansa cardurile de fidelitate MIM TEAM veti putea testa lansete, naluci in piscina din incinta ,veti beneficia de oportunitati de achizitie cu caracter exclusiv si veti putea degusta vinuri de calitate. Primii 10 “curajosi” ai fiecarei zile vor beneficia de o partida de pescuit la stiuca si salau in acumularea Milotina in sistem catch & release alaturi de echipa MIM TEAM din care nu va lipsi Lucian Constantin Gyorg in datele de 24 si 25 iunie 2011
Intrarea este libera !
Organizator: MIM TEAM
Parteneri:
Revista AVENTURI la PESCUIT
GOODWINE ROMANIA’S WINE FAIR
DOMENIILE OSTROV
CRAMA OPRISOR
Participanti MEDIA:
TV – FISHING & HUNTING TV
TV – Pescuit si Vanatoare
TV InfoPescar
Program: 10 iunie 2011 orele : 12:00 – 17:00
11 iunie 2011 orele : 10:00 – 16:00
Locatia: Otopeni, Str.Avram Iancu nr 17 Jud Ilfov
Contact si harta : www.xxx.ro
Informatii suplimentare la 0314254135
Tel Gyorg: 0766344404
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Da ,interesant.Pacat ca e asa departe de mine...Apropo oare pe zona Clujului nu s-ar putea organiza ceva de genul? Sunt sigur ca ar fi suficienti doritori ! Sunt si ceva bani in zona ,asa ca ar putea fi interesant.O organizare la Expo-Transilvania. Chiar o editie "de provincie" a targului ...
Ce zici Gyorg?
Ps: daca cumva a fost deja un eveniment de genul asta in Cluj , imi cer scuze dar nu am stiut
Ce zici Gyorg?
Ps: daca cumva a fost deja un eveniment de genul asta in Cluj , imi cer scuze dar nu am stiut

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Off:Aline,ceva de genul asta a fost si la Sibiu in 7-8 mai,doar ca atunci" dirijor" a fost alt pescar,tot asa cu renume...Claudiu.
Dar cred ca mai ti minte,parca te-am si vazut in public la demonstratiile maestrului
On:...faine initiativele de genul asta,pacat ca doar la Bucuresti,unde din pacate e cam peste mana de pe o zi pe alta.Poate pe viitor si in alte orase

On:...faine initiativele de genul asta,pacat ca doar la Bucuresti,unde din pacate e cam peste mana de pe o zi pe alta.Poate pe viitor si in alte orase

sa inteleg ca nu te-au satisfacut "sculele" de la intalnirea din Avrig ?Alin Zamfi scrie:Corect Ilie!![]()
Ramane totusi de interes o editie la Cluj .Mai punem si noi mana pe ceva scule ... Poate,poate

Always C&R
http://www.bscteam.ro
off topic dar poate ca nu.
de ce "marile" firme de la noi din tara nu organizeaza o caravana cu sculele si uneletele pe care le comercializeaza sau macar cu cele reprezentative??
se poate merge prin tara si se poate face cate o prezentare in fiecare resedinta de judet macar.
sau pot face cateva standuri cu scule de crap, stationar si spinning pe care le pot lasa in custodie la magazinele din orasul x si acestia sa le roteasca cate o saptamana intre ei, dupa care le muta in alt oras.
solutii exista, dar...............
cred ca mai mult ar castiga asa si importatorii dar si comerciantii locali care ar putea sa preia comenzile, decat cu targurile de pescuit din Bucuresti
Aline,
mai bine antreneza-te sa pui mana pe balaboance
(Expo Transilvania aia este o maghernita)
de ce "marile" firme de la noi din tara nu organizeaza o caravana cu sculele si uneletele pe care le comercializeaza sau macar cu cele reprezentative??
se poate merge prin tara si se poate face cate o prezentare in fiecare resedinta de judet macar.
sau pot face cateva standuri cu scule de crap, stationar si spinning pe care le pot lasa in custodie la magazinele din orasul x si acestia sa le roteasca cate o saptamana intre ei, dupa care le muta in alt oras.
solutii exista, dar...............
cred ca mai mult ar castiga asa si importatorii dar si comerciantii locali care ar putea sa preia comenzile, decat cu targurile de pescuit din Bucuresti
Aline,
mai bine antreneza-te sa pui mana pe balaboance
(Expo Transilvania aia este o maghernita)
Sa stii Adi ca in maghernita aia am vazut niste expozitii ok! Chiar targuri internationale .Pentru o prezentare de produse de pescuit (scule poftim - sa se mai bucure unii altii
) este mai mult decat ok !Lipsesc insa organizatorii...
Off:legat de balaboance sunt deja pregatit cel putin moral!Indiferent cat a incercat Claudiu sa ma sperie ...De teama pietrei normal! Trebuie doar sa inceapa sa merga treaba. Mai la toamna ... Poate mai se ascund balaboancele
@pikeman
Pacat ca ai lipsit...In rest ,fiecare cu sculele sale! Indiferent la ce te duce mintea aia oleaca perversa

Off:legat de balaboance sunt deja pregatit cel putin moral!Indiferent cat a incercat Claudiu sa ma sperie ...De teama pietrei normal! Trebuie doar sa inceapa sa merga treaba. Mai la toamna ... Poate mai se ascund balaboancele

@pikeman
Pacat ca ai lipsit...In rest ,fiecare cu sculele sale! Indiferent la ce te duce mintea aia oleaca perversa

deci sa inteleg ca regreti, ca nu mi-ai vazut sculeleAlin Zamfi scrie: @pikeman
Pacat ca ai lipsit...In rest ,fiecare cu sculele sale! Indiferent la ce te duce mintea aia oleaca perversa![]()
![]()

Always C&R
Nu! Pentru ca nu sunt convins ca aveam ce vedea?pikeman scrie:deci sa inteleg ca regreti, ca nu mi-ai vazut sculeleAlin Zamfi scrie: @pikeman
Pacat ca ai lipsit...In rest ,fiecare cu sculele sale! Indiferent la ce te duce mintea aia oleaca perversa![]()
![]()
![]()
![]()