1 AN ? MULTI INAINTE!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

1 AN ? MULTI INAINTE!

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 08:38

Nu stiu daca acest forum are doar un an vechime, dar dupa primele inscrieri din lista membrilor, asa pare.
Cu aceasta ocazie, tin sa felicit pe cei care s-au implicat in realizarea si sustinerea acestui proiect, sa-i salut pe toti cu care am facut cunostinta prin intermediul forumului, sa le urez multa sanatate, la cat mai multe prietenii si iesiri impreuna la pescuit.
Bineinteles si tradinionala urare Fir Intins!

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 23 Feb 2005, 09:07

Multumesc Pauli in numele tuturor timisorenilor si la fel si tie, Fir intins.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Feb 2005, 09:44

este oarecum adevarat :lol:
primele teste pe forum au inceput in jur de 20 februarie, dar site-ul s-a deschis la 1 Aprilie
deci nu are inca 1 an oficial, dar se apropie......

ce am realizat puteti vedea cu totii, dar va mai invit sa vedeti si locul lui Rapitori in elita site-urilor de sport din Romania, respectiv clasamentul din trafic.ro, la link-ul de mai jos

http://www.trafic.ro/top/sport/pagina1.html

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 09:49

danr scrie:ce am realizat puteti vedea cu totii, dar va mai invit sa vedeti si locul lui Rapitori in elita site-urilor de sport din Romania, respectiv clasamentul din trafic.ro, la link-ul de mai jos

http://www.trafic.ro/top/sport/pagina1.html
Probabil ca m-am grabit putin... Eu am vazut cand sunt inregistrati primii membrii :oops:
cat despre top, nu am decat cuvinte de bine.. Ultima data cand m-am uitat era pe locul 13.
Bravo! Tot inainte mandri rapitori :lol:

Scrie răspuns