Tombola userilor de pe RAPITORI 28-02
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: me too!!!
nushu de ce au aparut 3 postari????shoricelu scrie:me too!!!
Wow! I'm in?!?!
-
- veteran
-
- veteran
Ok esten bine si asa dar programul lui Dan poate extrage ca cel care a dat primul premiu de exemplu sa dea din nou premiu in a treia sau a patra saptamina si nu ar fi corect.
Eu zic sa facem o lista cu cine da premiile intro ordine care sa fie cea a acordari premiilor si daca nu ma insel a facuto cineva mai inainte, deci sa o folosim pe aia. Ce ziceti??
Eu zic sa facem o lista cu cine da premiile intro ordine care sa fie cea a acordari premiilor si daca nu ma insel a facuto cineva mai inainte, deci sa o folosim pe aia. Ce ziceti??
Iata lista de participanti la tombola "RAPITORI"
1-mrvily - a fost cu ideea acestui concurs - da primul premiu
2-danr
3-Ionut the carp
4-leba
5-ss
6-Ares 21
7-taicanoe
8-christianpindichi
9-Tavi
10-stoica stefan
11-Vectrex94
12-alex.danil
13-alex dan
iata lista ... daca am uitat pe cineva ... sa se treaca pe lista ... daca am pus pe cineva in plus ... sa se scoata de pe lista ...
Ar trebui stabita o valoare minima a premiului pus in joc ...
eventual ... ordinea de a pune premiul sa fie si ordinea de inscriere ??? si un fel de regulament de participare ... participa doar cei inscrisi si care se angajeaza sa puna si ei la bataie cate un premiu ... cum si cine face tragerea la sorti ???
Eu propun ca asta sa fie ordinea in care dam premiile,dativa si voi cu parerea.
1-mrvily - a fost cu ideea acestui concurs - da primul premiu
2-danr
3-Ionut the carp
4-leba
5-ss
6-Ares 21
7-taicanoe
8-christianpindichi
9-Tavi
10-stoica stefan
11-Vectrex94
12-alex.danil
13-alex dan
iata lista ... daca am uitat pe cineva ... sa se treaca pe lista ... daca am pus pe cineva in plus ... sa se scoata de pe lista ...
Ar trebui stabita o valoare minima a premiului pus in joc ...
eventual ... ordinea de a pune premiul sa fie si ordinea de inscriere ??? si un fel de regulament de participare ... participa doar cei inscrisi si care se angajeaza sa puna si ei la bataie cate un premiu ... cum si cine face tragerea la sorti ???
Eu propun ca asta sa fie ordinea in care dam premiile,dativa si voi cu parerea.
-
- veteran