A fost o experienta unica, ne-am simtit bine, ne-am luptat, am facut totul sa prindem peste...
Ca si "oaspeti" am gasit multa ospitalitate din partea bihorenilor...care ne-a facut sa ne simtim ca acasa si asta conteaza foarte mult.
Credca toti pana la urma au fost multumiti...si cei care nu au reusit sa puncteze,care speram sa isi ia revansa data viitoare, in octombrie
Si eu tin sa multumesc la toata lumea, care si-a adus aportul ca acest frumos eveniment sa se desfasoare, binenteles in special lui Dl. Nagy Victor si dl. Erdei care cu umorul lui a incercat sa tina moralul ridicat..si in momentele de disperare, cand stiucile nu vroiau sa ne onoreze cu prezenta lor.
Felicitari castigatorilor inca odata!!!
Noi sigur am reveni...ori de cateori am mai avea ocazia
Locatia este extraordinara!!! Pacat ca o sa fie inchisa in curand
Mai tin sa mentionez o naluca, care din senin a aterizat in fata picoarelor mele, eu fiind exact in mijlocul standului meu...sper ca faptasul sa citeasca aceste randuri si sa invete din greseala facuta. Nu o sa zic nume, ca nu are rost sa dau prea mare importanta gestului. Sunt oricum sigur, ca nu o se mai repete...Deci, cu asta eu am si uitat ca s-a intamplat.
P. S. Parca am avut 113p. nu 111 p. ...dar nu are importanta prea mare
Multumiri inca odata si sa ne vedem cat de curand!!