concursul se suspenda o saptamana
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Rusine
adyy_002 scrie:Ce vreti fratilor pe gratis tot ? nimic nu faceti pt peste .........

- redkid
- utilizator constant
Ma cred ca cea mai simpla cale de a scapa de gunoaie(plastice) e sa plateasca careva pt cel aduse la reciclat! stii cum le aduna tiganii.... Pe la noi de cand s-au profilat pe fier vechi,nu am mai gasit nici macar un cui!! is maniaci
sparg betoane sa scoata armatura,ard cauciucuri
sa ia sarma din ele !!! Oare nu se poate face la fel si cu plasticul ???

cea mai sigura (atentie: nu simpla, sigura) cale de a scapa de pet-uri pe termen lung este ca atunci cand cumperi sprite de exemplu sa platesti 4 ron daca nu aduci un alt recipient gol si 3,5 daca aduci.
asa se practica in unele zone din germania si rezultatele sunt bune.
la noi sunt cateva firme care colecteaza pet-uri, din cate stiu prima fabrica de recicalre a fost deschisa in buzau acum 2-3 ani - aveau mare nevoie de pet-uri.
nu cred ca tigani ar fi interesati sa le colecteze pentru ca volumul peturilor este mare, pretul pe kg relativ mic.
cel mai mare poluator pet este grupul european drinks. statul roman nu a luat nici o masura pentru ai forta sa colecteze si sa recicleze pet-urile...
asa se practica in unele zone din germania si rezultatele sunt bune.
la noi sunt cateva firme care colecteaza pet-uri, din cate stiu prima fabrica de recicalre a fost deschisa in buzau acum 2-3 ani - aveau mare nevoie de pet-uri.
nu cred ca tigani ar fi interesati sa le colecteze pentru ca volumul peturilor este mare, pretul pe kg relativ mic.
cel mai mare poluator pet este grupul european drinks. statul roman nu a luat nici o masura pentru ai forta sa colecteze si sa recicleze pet-urile...
salut
va spun eu o metoda destul de eficace(cu timpul caci nimic nu se face de pe o zi pe alta nicaieri in lume)
de fiecare data cand merg la pescuit ma pun sa strang gunoiul in jurul meu(mai ales cand dau la pluta) si strang si langa ceilalti pescari putintel si sa fezi numai cu se vor "autosesiza" si ei metoda a fost aplicata si functioneaza doar ca da roade in timp iar pe cei care nu ii deranjeaja ca strangi gunoiul din jurul lor nu are rost sa incerci sa ii educi asta este mai exista si rebuturi
salut
va spun eu o metoda destul de eficace(cu timpul caci nimic nu se face de pe o zi pe alta nicaieri in lume)
de fiecare data cand merg la pescuit ma pun sa strang gunoiul in jurul meu(mai ales cand dau la pluta) si strang si langa ceilalti pescari putintel si sa fezi numai cu se vor "autosesiza" si ei metoda a fost aplicata si functioneaza doar ca da roade in timp iar pe cei care nu ii deranjeaja ca strangi gunoiul din jurul lor nu are rost sa incerci sa ii educi asta este mai exista si rebuturi
salut