Da .s-a gresit ci titulatura de interjudetean (ulterior am schimbat-o in cupa prieteniei) , si in multe puncte avem pareri comuneAdelin scrie:ULK scrie: ........
@-nagy victor - Cu tot respectul o cupa poate fi considerata miza, daca se face o miutza intre prieteni, dar asta suna a concurs serios...interjudetean si o miza cat de mica ar fi fost ea crestea suspansul...si cand spun miza nu vorbesc de materialism. Si ogarul fuge altfel cand are iepurele in fata. Nu vreau sa critic, nu asta e intentia mea pt ca stiu cum se organizeaza un concurs si nu e deloc usor, dar luati-o ca pe un sfat: miza primelor 3 locuri e importanta...si conteaza moral pt feedback-ul organizatorului.![]()
Oricum felicitari pt initiativa si curaj si poate, cine stie, ne vedem la o editie viitoare.
Sper ca odata ne vom intilni la vreun concurs organizat de site-ul bihorean , multumesc si ptr. cuvintele de sustinere , la anu' va fi mult mai bine .
Imi pare bine ca am reusit sa fac cunostinta cu baietii din Cluj , Arad , Carei , Marghita , Oradea (cei pe care inca nu-i cunosteam) , nu am cum sa-l uit pe Adrian (alcatraz) din Craiova impreuna cu sotia lui si pentru ca m-am intilnit cu Semlecan Gheorghe , pe care il cunosteam doar de pe forum si din citeva discutii pe privat . Pentru mine a fost o mare onoare ca au participat la concurs si sper sa ne revedem cit mai curind !