Concurs 2013
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Concurs 2013
am si eu nevoie de ajutor: cine ma poate ajuta? Caut concursuri de spinning in apropierea bucurestiului pentru incepatori. Va multumesc 

-
- veteran
Re: Concurs 2013
Ionut nu exista concursuri de pescuit pt. incepatoriionut22> scrie:am si eu nevoie de ajutor: cine ma poate ajuta? Caut concursuri de spinning in apropierea bucurestiului pentru incepatori. Va multumesc

Probabil concursuri OPEN ale LRS pe specia salau iar in toamna Cupa Snagov care va fi la a 3-a editie organizata de inimosi oameni de la APC.
Doar urmareste forumul si vei putea alege un concurs la care vrei sa mergi.

Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
scuze de expresie amatori era cuvantul cheie
si mersi de informatie astept sa vad ce gasesc

Ionut sa ma anunti si pe mine daca gasesti:),poate facem echipa:)
Dar nu era mai bine sa veniti la cateva pescuituri de socializari care au tot fost? Asa mai invatati cate ceva, taxele au fost simbolice, lumea avea timp si chef sa mai explice cateva tipsuri si secrete...
m-am facut spinning-ar de anul asta si am descoperit ca e cel mai tare stil de a pescui si am avut chiar si niste capturi frumoase. Cand se mai organizeaza as participa cu placere dar sa fiu pe faza sau sa ma anunte careva ca merg sigur ca mi-ar placea sa invat cat mai multe.
Anul acesta am stat cam prost cu banii,dar de la anu' vreau sa ma bag serios in concursuri de spin la stiuca 

eu am bagat ceva bani in naluci si scule dar mai trebuie sa bag si referitor la echipa vorbim, ma incanta ideea
daca afla careva ceva sa imi zica si mie plssssss
stai putin ca o sa apara concursuri dar prin primavara-vara,toamna cele mai multe...